![]() |
Re:
Quote:
|
DJ 16XXS :lol: :lol: esthi nebun rau :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ia zii ma pitic de ce ti s-a parut mai slab? ca si noi am fost pe la editiile trecute si yo sincer n-am vazut o editie mai slaba! Aah, ca s-ar fi putut si mai bine, sunt deacord cu tine, dar ca a fost mai slaba? mmmm!?
Poate daca brand-ul Tiriac ar fi primit mai mult spatiu ar fi fost mult mai tare!! Yo nu inteleg de ce Lamborghini nu-si expune masinile mai vizibil! Imi poate explica cineva de ce? pentru ca nu ne permitem asa ceva?? |
3 Attachment(s)
:roll:
|
ma vere salonu l-am vazut...e acelasi de 5 ani de cand ma duc io...uneori mai slab alteori si mai slab...dar anul asta din ce vazusem din poze...domne este hala separata pentru tuning...o sa fie marfa...eee... tocmai de aici a venit marea mea dezamagire...deci nu stiu daca ati numarat masinile din cort...au fost cam 10...12...putin extrem de putin...si tot cam atatea firme expozante....poate in 2007 o veni draq sema ca de cand ii chem!!!!
|
Nu stiu daca voi a-ti fost atenti cum era scris Tuning pe cortul destiant acestei arii:
TUNNING :lol: :lol: :lol: In rest frumusel. |
Nu vreau sa fiu rautacios dar dak tot corectezi scrisul de pe cort corecteaza-ti si postul tau :wink:
NO OFENCE !!! |
da mah penali cu treaba asta...oare nu a vazut nici unul din cei care au venit cu masinile expuse bannerul ala mare?ca mie mi-a sarit in ochi de la poarta :lol: :lol: .oamenii au fost delasatori...deh' asa e la romani!
in rest salonul a fost dragut,aceleasi firme ca in anii anteriori in mare...e imbucurator ca se acorda atentie din ce in ce mai mai mare \"tunningului\" si aceesoriilor |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
VLD-ul e nebun!
\"Odata a baut si-o bere!\" |
si am baut-o singur!:D
|
1 Attachment(s)
O noua poza... made by PAPARAZZI ! :twisted:
Uitati-va si voi la baietzashu asta ... |
domnul reporter îi i-a un interviu lui aia mica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
domnul reporter îi i-a un interviu lui aia mica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning