![]() |
Re: Machete aproape reale
sunt absolut uluitoare...:o...
Nemtii astia smecheri...;)) |
frateee...deci M3-ul ala avea faruri "follow wheel" ...sunt paf...
|
|
Asta cu siguranta le intrece pe toate ... este incredibila!
|
oau....e superba
|
hmm. dar oare ce folosesc ptr semnalizari? adica ce chestie tehnologica, electronica, de chiar clipesc? si fibra d'aia optica, de unde s-o putea lua??? fff tare .... si unii din noi inca ne chinuim cu leduri =))
|
uitati si un x6 facut tot de el imi plac semnalizarile:cum misti volanul hop semnalizeaza.
https://www.youtube.com/watch?v=annL4...eature=channel |
e crima masina asta....ma lasat cu gura cascata faza cu directia....tipul asta e genial....
|
Pot spune ca toate masinile de aici sunt niste adevarate opere de arta!
Piese pe care merita sa dai 300 de euro! Numai respect celui ce le-a facut,se pare ca este un neamt. Nemtii sunt modelisti foarte talentati. Stiu pe forumul american DX un neamt tuner de machete pe nume (nick) "Raidou",Reiner. Are o mana incredibila omul ala! :o |
Quote:
|
Quote:
|
ms, cred si eu ca as gasi in germania. eu vreau in Ro, daca se poate in Bucuresti ar fi perfect ... 8-|
|
1 Attachment(s)
Erau si cred ca inca mai sunt lampi multicolore cu fibra optica ...cel putin cred ca era fibra optica dar semana perfect...aveam mai demult dar nu o mai am :(
|
te referi la chestiile alea ca un pamatuf, de isi schimbau culoarea, si erau prin magazinele cu "plastice"?? ... m-am gandit si eu la una d'aia, dar acu caut, si nu mai gasesc :|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning