![]() |
Re: Seat a dezvaluit noua Ibiza Cupra
avantajul de a fi membru a unui grup international....beneficiezi de tehnologiile dezvoltate pentru alte marci si incerci sa le integrezi in pachetul oferit de tine...probabil k isi va gasi clientzii sai dar eu tot cu clio rs raman...nimic nu se compara cu el din clasa hot hatch..oricum e interesanta oferta:D:twisted: 180 cp e o masinutza:)))
|
Quote:
|
vad ca in general dak ai un clio 1.4 sau un opel de 20 de ani t simti ca si cum ai avea un model de top recent....cati dintre cei care pun clio sport si corsa opc deasupra ibizei cupra chiar detin unul dintre aceste doua masini, sau macar leau condus? cum va puteti da cu parerea in necunostiinta de cauza.....
|
Quote:
asa ca si ibiza cupra poate fi comparata lejer cu clio rs DACA se dovedeste a fi performanta pe partea manevrabilitatii. sa stii ca 15-20cai in plus nu fac intotdeauna diferenta. |
Seat nu stie ce colturi sa mai adauge pe o masina UGLY rau
|
da..arata foarte bine..mult mai agresiva, mai ales spatele.
|
nu are nicio treaba motoruul de 1.4 tsi indiferent pe ce masina e pus si indiferent de cutia care ii este cuplata cu motorul de 2l 16 v care este de-a dreptul violent asemanator la forta si feeling cu cel de 1.8 de renault 19
cat despre toti agramatii care isi dau cu parerea... asta e .. avem dacii daca nu avem bani de altceva dar sa stii ca daca alfa e sora de concern cu ferrari..totusi nu e un ferrari.. sa tii minte |
Masina ca design frontal aduce a noua Impreza iar spatele este urat rau.
|
da, o capodopera...personal imi place f mult si tehnic si estetic
|
nu prea ma incanta foarte tare desingul ... dar e tare ce au scos din 1.4
|
leonu' e mult mai reusit
|
cat de mult a putut sa-mi placa generatia trecuta de ibiza fie ea FR/Cupra, cel putin din poze generatia noua de ibiza nu ma prea atrage, vom vedea pe strazi ...
|
pe langa motor, dispune si de cutia DSG...care inseamna ceva
|
Imi placea mai mult modelul anterior de ibiza,mai degraba as merge pe un golfuletz gti:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning