![]() |
Re:
Quote:
Clasament: murcielago (600cp), gallardo, NSX (280CP), porsche, ferrari si CSL... Sau ferrari era pe ultimul ??? :roll: nu mai stiu... cert e ca sper c-ai inteles ce vreau sa subliniez. |
sal
1 Attachment(s)
ca masina stock as alege m3 csl, compresorul nu este chiar asa de greu de pus am si un filmulet...o sa il pun aici
filmuletul despre care vorbeai in care ferrari iese pe ultimul loc nu este elocvent, sofer cu adevarat profesionist...era cel din acura nsx cea de 280 de cai asta o stiu din niste surse. alex pana acum ai cea mai mare dreptate, bravo ;) keep up the good work ! noul rs4 este intr-adevar o masina superba conform SIAB are 4.8 sec 0-100, la 93.000 EUR poate ca as alege m5-ul nou pentru ca ....sunt BMW forever. cei care vor sa se certe cu mine sa stie de acum ca degeaba posteaza caci nu ma intereseaza absolut deloc. ciao |
nu e turbo e kompresor masina din film e tunata in anglia de MrCarbon are peste 400 de cai o am intr-un numar din performance BMW de anul trecut...de fugit fuge grav rau :))
|
M3 CSL...e BMW...si arata demential. Iar in tara la noi nu stiu daca sint 5 vandute.
|
Re:
Quote:
|
@ remarca cu \"n situri care urca in slavi rs4 vs n situri care urca in slavi m3\"
intentionez sa cred ca oamenii care posteaza aici au cultura necesara unei discutii despre masini sport/supersport s.am.d. in aceasta idee le propun sa vada clasamentul TopGear ... ca fapt divers pe track M3 CSL bate cu usurinta 911 GT3 si 911 Turbo ca sa citez pe cineva de pe threadul asta Q.E.D. |
M3 CSL
|
DAR CE PARERE AVETI INTRE M3CSL si M3 Hamann, CSL-ul are mai putini cai dar are 200kg mai putin iar Hamann-ul are vreo 30-40 de cai in plus :?: :!: :?: :!:
|
sal
As alege CSL in continuare :) ...v-a placut filmuletul? :) :twisted:
|
intre M3 CSL, M3 Hamann si RS4 eu aleg M3 GTR :D
|
Re:
Quote:
|
sal
:D tare rau faza cu nfs :D:D .....M3 gtr street version se gaseste dar...la 250.000 de dolari :oops: http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3gtr.asp deja ma indrept catre Porsche tunat de Gemballa. :roll:
|
As alege M3 CSL... desi are cei mai putini cai... irelevant... deja vorbim de peste 350 de cai.
Prefer raritatile :P. |
Nu ai gusturi rele, eu am pus comparatia intre ele BMW demonstrand ca e superior.
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&highlight= citeste aici |
RS4 e o masina grava, va fi greu pentru viitorul M3 sa fie peste ca performante.
CSL e alta discutie. Desi sunt fan BMW la sange, imi scot palaria cand aud de noul RS4. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning