![]() |
Ploua intr-un caz fericit....poate trebuie sa mergem al dezapezit inainte de curse :P,ca la cat ii de frig pe afara si daca continua asa....io zic ca facem concurs de tras sanii :)
|
heheh, imi palce zapada, da sa nu tina mult, doar de craciun si de anu nou si intre craciun si anu nou :D
|
se tine pe pista principala a aeroportului concursul de liniute...adica pe pista de aterizare.??? ...ca eu atunci imi incalt masina cu jantele de tabla pe 15 si am venit
|
si se face diferentierea intre masini aspirate si masiini cu turbo??? sper ca da...
|
Proba de viteza se va sustine pe pista principala a aeroportului, dar e posibil sa intervina factori(din partea conducerii aeroportului) care sa impiedice accesul pe pista principala si in acest caz suntem nevoiti sa organizam proba de viteza pe calea de rulare care masuara 350m + portiunea pentru franare.
In ceea ce priveste departajarea masinilor, normal ca se va face diferentierea intre masinile aspirate si cele cu turbo. |
Re:
Quote:
Nush cu vreamea cum va fi ... da poate de miercuri incolo se schimba vremea .... adik sa se-ncalzeasca dreaku ca azi am inghetat de frig si la faculta! :evil: |
Andrei da weekendu asta tu nu meri la bucuresti ca doar ii dbdrag-u nu?Io zic ca nu ati ales prea bine momentu nu numa ca ii posibil sa ninga da sunt persoane care sunt mai interesate de dbdrag si care vor participa acolo si care vor fi mult prea obositi de la condusu din bucuresti pana in cj ca sa mai si participe.
|
deci eu clar nu ma bag daca nu se tine pe pista principala...aia de langa parcare este de toata groaza...mersi oricum pt info kamiccaze...om vedea ce om face...dar inceercati...tineti-o pe pista princ
|
eu mi`am preparat sania, acuma astept sa`mi vina motoru de la honda
o sa am cel mai tare teleski, sau cum s`o numi chestia aia cu motor si schiuri ce dumnezo sa se tina, la stirile de la 8 am vazut zapada de 20 cm pe valea prohovei ii marti deja, maine`i miercuri crede`ti ca pana sambata o sa fie macar 10 grade afara si o sa fie uscat? |
dBDrag !! :2gun: :pistoles: :yikes: :peace: :peace: :peace:
cine ma imprumuta cu o camera de filmat????? :D |
Vreme buna
Se anunta vreme buna pe weekend asa ca nu tot cotcodaciti acolo ca nu va duce numeni cu forta. Nu va place nu mergeti ......cat despre partea cu comentatul vad ca va plictisiti rau de tot.
|
poi aia care nu vin se pare ca comenteaza :lol: :lol:
|
DECI IN CELE DIN URMA SE TINE VITEZA PE PISTA PRINCIPALA SAU NU :?: :?:
|
ma da pentru spectatori tot 10 lei ii biletu???? :?:
|
ma voi nu anuntati nimik!!???iara maine la 11:50 ziceti ca nu se mai tine!!??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning