![]() |
Mie i mi place 8) si cred ca si merita.
:peace: |
Si mie imi place, dar ma interesa sa-si mai dea lumea cu parerea, sa imi spuna cat de bun sau cat de prost e.
|
Orice aparat trebuie ascultat.Parerea ta e cea importanta.
|
E bun. In materie de sunet 9847 si 9851 sunt la fel, doar ca asta are afisaj mai mare si fata motorizata (cred...)
|
Si TUNERUL cum este k parca scria cineva pe aici k nu sunt prea grozave?
|
Alpine e recunoscut ca avind un tuner slabut.Acum sa nu te sperii,e o chestie generala la majoritatea marcilor.Nu prea mai exista HU-uri cu tunere ca \"altadata\"....
|
Vrei sa spui ca nu l-ai luat inca???
Eu am un Panasonic, dar m-am jucat cu destule Alpine-uri, si nu am vazut nimic in neregula cu tunerul... |
Nici eu :mrhappy: :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
PRO FM si KISS FM dimineata in drum spre facultate (cand ma duc :lol: )ca nu am chef de House sau Hip Hop la ore matinale :lol:
Ce e drept daca i mi prinde bine cateva posturi importante pe banda FM sunt super multumit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
HU-urile mai vechi ( si nu dau marci ca nu-i frumos ),au momente cind emisia e F buna,ca tre sa fii foarte atent daca esti pe radio sau pe CD.
La HU-urile actuale,nu am mai intilnit asa ceva. Despre tunerul Alpine in general,gasiti pe multe forumuri de afara plingeri. Dar la urma urmei,un pasionat de muzica nu prea asculta la radio decit stirile.... |
Apropo de stiri : eu am setate pe tel in ordinea utilizarii programele in felul urmator : 3-Realitatea ; 4-Antena 3 ; 5-N24. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu stiu cum erau HU urile inainte dar sunt destul de multumit de cele actuale,eu nu prea am avut probleme pana acum cu pierderea semnalului decat prin tunele/pasaje etc :P Iar de claritate depinde foarte mult si cum emit ei ca daca emit spre ex mono ... :( nu??? :? |
Am vazut ca se facea mare tam tam cu nu stiu ce post de radio digital parca ...pe care cica se emite la o claritate de cd dar eu nu am gasit acest post :oops: CARE E TREABA ??? :oops:
|
Digital Audio Broadcast ,vezi http://www.bbc.co.uk/digitalradio/about/
In Ro inca nu exista,dar cind vor exista,vei avea nevoie de receptor dedicat. |
Eu sunt sigur ca este si la noi.Poate ca nu ii zice asa (digital) dar am auzit reclama pe PRO FM parca (deci e de la ei :P ) si mai stiu ca mai emite cineva asa (radio romania actulitati , ceva de genul asta :D ).Ma inebunisera cu reclama pe radio si nu numai cum ca are super claritate (de cd) si bla bla bla iar eu cand am cautat pe frecventa respectiva nu am gasit nimic :( inseamna ca imi trebuia un \"receptor dedicat\"? si ce e ala mai exact? :oops:
Sunt sigur ca nu vorbesc prostii ! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning