![]() |
Re: salut
Quote:
|
era mai misto sa fie puse pe un logan visiniu metalizat. :D :D
|
nu pot sa cred cat de repede avanseaza masinutza asta....se pare k este facuta pentru a avea succes
|
arata super ...... si merg foarte bine pe un Logan gen verde cameleon sau acel albastru inchis .....
si sincer 700 ron merita ..... is super .... |
vreau si eu s stiu daca aceste stopuri sunt omologate RAR,ce ziceti,sunt? i daca nu..credeti ca o sa zika politia ceva daca te prinde cu ele? :(
|
stie cineva care-i producatorul acestor stopuri clare ??? eventual as dori sa stiu situl producatorilor .... unde au mai multe detalii.
|
nush exact cum se numeste firma..dar am auzit ca isi are sediul in curtea IDM-ului..pe langa semanatoarea pe undeva
|
e imposibil ca ei sa fie producatorii ......
va anunt ca doresc sa cumpar un set de stopuri clare ... pentru cineva din afara Romaniei .. mai precis Cehia .... cum pot contacta firma ? ( vreau neaparat o adresa de mail ) |
AI INTELES FOARTE BINE! NOI SUNTEM PRODUCATORII! ACESTE STOPURI SUNT FABRICATE LA COMANDA NOASTRA! ATAT ELE, CAT SI FARURILE ANGEL EYES! CE TI SE PARE ATAT DE GREU DE CREZUT?
|
Re:
Quote:
|
In cursul acestei luni vom anunta data exacta!Stopurile pe care le-ati vazut au fost primul prototip si am mai cerut cateva modificari, dupa aprobarea mostrei finale vor intra in productie si se vor putea cumpara numai cu avans de 50% platibil in max doua saptamnai de la anuntarea datei la care vor fi disponibile. In cursul acestei luni vom primi si prototipul de faruri asa ca STAY POSTED! :wink:
|
super marfa :)
abia astept |
Ceva noutati cu stopurile ? Se pot comanda ?
Despre faruri nimic nou ? |
super faine! stie cineva pretul? asa numa de curioszitate......le-as alege pe alea rosii
|
IN SFARSIT DISPONIBILE:
Stopurile sunt un produs exclusiv AQUILA ELECTRONICS / WIZARDS fabricate si testate sub atenta sa supraveghere, respectand instalatia electrica si standardele masinii, si va ofera posibilitatea de a obtine profituri importante pe cel mai mare segment de clienti potentiali din piata auto romaneasca, clientii de DACIA LOGAN. Produsul ofera clientului de DACIA LOGAN posibilitatea personalizarii masinii. Caracteristici produs: 1.Lumina de pozitie LED-uri 2.Aspect “LEXUS” frana, semnal, ceata 3.Produs agreat CE In curand va vom prezenta si prima varianta de far “Angel Eyes” pentru Dacia LOGAN. Preturi si conditii comerciale: 2.Pret de achizitie 750RON + TVA. 3.Se considera comanda ferma ,orice comanda pentru care se achita 50% avans din valoarea facturii. 4.Termen de livrare: ultima decada a lunii decembrie (cel tarziu prima decada a lunii ianuarie 2006) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning