![]() |
Re: norma poluare golf 3
eu am un golf 3 1.6,din 93 si e euro 2,mi-a iesit si la rar euro 2 si am platit taxa 7 mil;).ce scrie pe foaia aia a lui din germania aia tre sa iese.dak e diesel si scrie D3(de exemplu)...este euro 2....cam atat stiu...
|
golf 3 , motor ABD 1,4 injectie monopunct , an 1994 pe brief scrie E2 - a iesit euro 2 fara probleme, nu am dat spaga sau altceva8)
|
o intrebare......luni 1 decembrie vreau sa cumpar un golf 3 an fabricatie - august 1995, motor- 1800cmc, injectie monopunct, 75 CP, tip motor AAM, benzina.....acum intrebarea....crede-ti ca o sa iasa la RAR euro 2 ????....pun intrebarea asta deoarece am mai intalnit cazuri cand la rar golf 3 din 92 au iesit si euro 1 si euro 2......am intales ca anul 1992 a fost un an de tranzitie de la euro1 la euro2.....e adevarat????....va rog un raspuns cat mai repede....va multumesc
|
sigur iti va iesii euro 2.al meu e 1.6 si tot monopunct din 93 si mi-a iesit euro 2.deci nu-ti fa griji;)
|
am inmatriculat 5 golfuri 3 asa ca vb in cunostinta de cauza :
-TOATE GOLFURILE 3 PE BENZINA SUNT EURO 2 -GOLFURILE 3 PE MOTORINA SUNT EURO 2 NUMAI DUPA 1994 |
ca fapt divers ca vad ca sunteti necunoscatori! in romania nu exista norma Euro 1! exista non euro si euro 2!
apoi.. motorul de care zici daca e 94 ar trebui sa fie euro 2! euro 2 s-a pus incepand cu anul 92-93.. etc etc |
vreau sami cumpar un vw golf 3 din 1992 cu motor de 1900 diesel 75 CP .. oare o sa iasa euro 2 sau nu ? ?:|
|
non euro!
|
de ce acte am nevoie ca sa imi faca o constatare? :|
|
brief mare, serie caroserie, cod motor, tip motor..
|
sal all of you!Urmaresc de ceva timp forumul 4tuning,m-am gandit sa intru si eu in comunitatea posesorilor de Vw Golf III,dar deocamdata sa imi achizitionez unul:rolleyes2 ,aici vin cu niste intrebari,poate ma ajutati cu niste raspunsuri.
Cam ceea ce caut sa achizitionez este un mk3,motor 1.6i sau 1.8i din '94-'96 si m-a batut un gand sa incep cu automobilele de afara(Germania,Bulgaria,etc),dar m-am speriat knd am vazut pe unele site-uri cat costa prima inmatriculare!ex: pt un motor de 1.6i din 1994 prima inmatriculare costa 845euro (3550 Ron):shock::shock:!!!oare este adevarat?Astept si eu niste raspunsuri.Multumesc! |
este foarte adevarat ca ala e pretul taxei dar de ce nu cauti inmatriculate la noi ca sunt o gramada la preturi 2000-2500 euro sunt cel putin 100 asta daca nu te descurci da un pm si te ajut eu :)
|
AM luat de curand un GOLF 1.4 CL 01.1995 anul fabricatie,este adus din ITALIA
CODUL motorului este ABD(parca e EURO2) in actele de Italia nu vad norma.. cred si sper sa fie EUro2 !!!! 1.4 benzina din 1995 oare va iesi EURO 2 ??? |
din cate stiu eu toate golf 3 benzina sunt euro 2. acum depinde doar de ce zic aia de la rar. eu am inscris in 2009 un golf 3 1.6 AEA adus in 2008 ( in acte ) ... si am platit taxa 3415 ron ca au zis ca numai e valabila cea veche ... in fine ...
concluzia e ca poate sa ti-o scoata si mai jos de euro 2 ... |
golf 3 td din '93 in actele nemtesti a avut euro 2 in cele romanesti euro 1 si an 92...ca suntem mai cu motz noi,romanii...chiar nu mi-am explicat cum de au modificat ei tot acolo...sunt meseriasi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning