![]() |
Re: Prezinta-ti masina
7 Attachment(s)
Fiat Seicento S produs in 2002 cu:
Motor: Benzina 1.1L MPI | 54 PONEI | 88 Nm torque | 4 cilindri Transmisie: Manuala in 5+1 viteze Si multe multe multe modificari dar sa incerc sa le enumar dinspre exterior spre interior: -jante -bara fata modificata -faruri angel eyes + xenon -eleron -triple smoked -semnalizari smoked -full folie -pleoape -insonorizare portpagaj (din spatele soferului tot :) ) -filtru sport + cold air intake -evacuare sport -turometru -interior custom...si multe altele ar mai fi...oricum multi deja probabil cunoasteti coaja, daca nu treceti prin Roman...o sa o vedeti sigur :) iar daca nu puteti click https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj/page-30.html si vedeti despre ce este vorba :) Sper sa va placa |
Dragutsa ... interesant totusi .. 1.100 cm3 si 5 trepte :>
|
Quote:
|
Pai cata putere poate produce 1000 cm3? Asa multa incat sa necesita si treapta 5a? :) Cred ca e usoara ... si poate de asta ...nush .. interesant totusi ca are treapta 5a :)
|
Ditha postu la tine scarto :))...ce ma, daca are 1100cmc nu are voie la 5 trepte??? Si iti spun eu ca ofera foarte multa putere motorasul ;) Are facuti 180.000 si merge ca uns, nu consuma deloc ulei si trage ca nebunu.
|
pt scarto
primele pozele sunt facute pe dealurile de la bisericani, pe langa cruce d c?:) |
E misto privelistea :>
|
asa e:)clateste ochiul:)
|
Nu-si mai prezinta nimeni masina? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai rau de atat:) Tare de tot daca iese treaba
|
Quote:
|
Eu cred ca e Renaultu ala!
|
nu este ala...ala se va vinde cat de curand !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning