![]() |
Re: Noul Seat Exeo sau vechiul Audi A4
gandesti corect.....
|
dc se mai chinuie sa modifice putin stopurile si farurile? mai bine schimbau doar emblemele....! aiurea idee nu ma astept sa arate nasol dar totusi...
|
Mare pacat ca nu ne-au cerut parerea astia de la VAG :D . Ca le spuneam noi ce si cum trebuie facut... :)))
Oameni buni, scopul unei firme este sa produca bani, bani pe care ii ia de la clienti. Cu cat mai multi clienti, cu atat mai multi bani. Din cate vad, cei de la VAG s-au gandit sa aplice strategia Octavia Tour si la Seat/Audi - oferirea unui model robust si rezistent la un pret mai mic. Se pare ca platforma si caroseria B7 atrage inca multa lume si cei de la VAG s-au gandit s-o produca in continuare. Cum nu puteau sa faca asta sub marca Audi - care este o marca premium - s-au decis sa incerce sub o marca sport de buget - anume Seat. Dupa cum spuneam mai devreme, exista multa lume atrasa de platforma B7, dar si de ideea de masina noua (asa cum e cazul si la Skoda Octavia Tour). As zice ca asta este segmentul vizat de noul Seat. |
Urat, dar lipsit de personalitate.
|
naspa rau macar daca luau caroseria de la skoda octavia sau golf poate ar fi iesit mai bine.
|
Arata marfa pt k seamana cu un AUDI dar inrest nimic de reprosat!!!
|
ti se pare ca audi arata bine? mai ales a4 ala hidos?
|
Oricum fata de alte modele mie imi place A4 dar asta e parerea mea dar eu oricum nu as opta pe AUDI pt nimic in lume daca as avea bani pt masini de lux eu BMW as alege
|
Preferintele fiecaruia cu privire la masini - ca si la multe alte aspecte ale vietii - are o latura foarte mare de subiectivism. Asa ca nu mi se pare corect sa judeci pe cineva sau sa aplici stereo-tipuri prin prisma marcilor/modelelor care ii plac.
Eu sunt fan VAG, dar nu pot sa nu remarc in acelasi timp frumusetea unui Mercedes Clasa S W126 sau a unui BMW Seria 7 E38, ori designul unei Kia Pro'ceed. Faptul ca imi plac cele doua limuzine ma transforma neaparat in manelist ? Nu cred. |
A4-ul B7 este o masina frumoasa, placuta. Avand in vedere ca acest Seat va pastra acele linii, sunt sigur ca va arata bine.
|
Quote:
Partea a 2-a a discutiei: zi-mi si mie cati vezi cu manele la maxim in audi / bmw si cati vezi in alfa romeo, fiat, peugeot s.a.m.d /..? |
Un motiv ar fi urmatorul: Masinile germane, in special modelele pe care le-ai precizat, sunt destul de rezistente pentru drumurile din Ro. Si mai merg destul, chiar daca masina iti indica ca are o problema. De unde rezulta costuri de intretinere aproape inexistente pentru cineva care nu tine mai mult de un an de zile.
Un alt motiv ar fi ca boxele puse standard - cel putin pe A4 - se aud suficient de tare pentru "hurechea" unui manelist. Ceea ce la celelalte modele enumerate nu prea se intampla. Dar cred ca am dat-o destul in off-topic... |
ce dracu rezistente? am avut e46 si mai bine aveam logan frate! prastie masinuta aia
|
1. E o corcitura de A4 B7 cu nasul unui Passat B6 si alte cateva elemente tot de acolo
2. De cand au lansat Leon Mk II, Seat s-a degradat, asa cum a facut si Audi de cativa ani incoace 3. Concluzia: succesul (la clientii fraieri) prosteste :p ~Nautilus |
kitch ... da-i sa mearga ca se vinde !!!:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning