![]() |
Quote:
Uite aici cum sta treaba in Europa M3 coupe are 0-100 in 5.2s M3 cabrio are 0-100 in 5.5s M3 CSL are 0-100 in 4.9s M5 asta european probabil ca 5.2s M5 USA market intr-adevar are 4.8s |
MAI, voi nu vedeti k nu cititi atent?? Eu am dat datele in MILE si nu in km.
SI in + o-6o mile/h nu-i tot una cu o-1ookm/h!!! So, o-6o mile/h sunt la fel de sprintenele, dupa aia, cum tot subliniati aici M5-ul e mai...sprinten :D |
Quote:
|
:D
Pai stati mai baietzi un pic !
Am citit mai sus \"ca bate m3 Klarrr\" Pai din cate stiu eu M3 are L6 M5 v8 M3 3.2 M5 5.0 M3 343 fix M5 are 400 ! Eu zic ca un m3 ar avea sanse la 400 de m sa faca un m5 cu toate ca e discutabil posibil sa bata m5 si pe 400 m ! Pe 1000 m se schimba insa situatia ! Pt ca din cate am citit si eu prin reviste si alte chesti depre masini motoare alea alea ! Un v8 de 5.0 scoate un cuplu mai mare decat un L6 ! Deci pe 1000 zic ca ii da M5 minim 2 masini M3'ului ! Tot mai sus am citit Ca la o etapa de asta vara Si-a luato Roscatu cu M5 de la un m3 ! Din cate imi amintesc la facut roscatu pe 1000m ! |
Re: :D
Quote:
|
clar M5... cuplul ala face tot...
iar M5-ul lu Roscatu e din '93 deci nu se poate compara cu un M3 pe 2003. |
Of - pana-n ~1ookm/h ambele merg la fel :wink: Abiua dupa ai dreptate :lol:
|
Re:
io cred ca astea doua se bat cap in cap.poate ar \"castiga\"m5-ul dar depinde si de sofer
|
fara nici o discutie M5 il face pe M3 8)
|
din pacate ... m5 :roll:
|
Comparatzie prosteasca... k shi Audi RS4 vs. Toyota Supra... uff! :x
|
Ar fi interesanta o comparatie de timpi pe circuit, unde intra in calcul si alte caracteristici... Cred ca acolo M3`ul ar cam bate M5.
|
M5 ? sau M3?
Parerea mea, dupa date tehnice si alea...alea, M5 ca nu degeaba e motorul mai mare. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Conteaza cine conduce... cat de bine schimba dar asta nu ar insemna decat niste sutimi in plus sau minus pt ca testele sunt facute de piloti care se ocupa cu asta dar interesant ar di un drag intre cele doua... frumos ar fi sa am eu una :D cert e ca sunt foarte apropiate
|
1 Attachment(s)
FoArTe FrumoasA MaSIna 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning