Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   alegere Golf5 (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/88397-alegere-golf5.html)

JunKer_hP 04-09-08 11:40

Re: alegere Golf5

totusi o alegere foarte buna;)

gbrgeorge 26-12-08 17:47

Quote:

Originally Posted by Dennis_TL (Post 1712795)
Salut tuturor membrilor.

Nu o sa ma intind prea mult la vorba , vreau sa cumpar un Vw Golf5 cu motor de 1,4L si 140cp, echipare trendline si cateva optionale cum ar fi esp, faruri de ceata, presuri, computer bord , covoroase, afisarea presiunii in pneuri, rezerva normala si neinscriptionarea cilindreei si modelului .

La ce sa ma astept de la masina, mentionez ca nu pot face test drive ca nu exista pe stoc, trebuie sa astept 2luni si jumatate dupa plata avansului.

Ce parere aveti de motoarele TSI ? Am mers cu un Fsi de 1,6l si 107cp daca nu ma insel si era destul de slab la turatii mici. Sa aleg un Tdi 1,9 105cp sau sa merg pe mana TSi?

Cutia de viteze in 6 rapoarte este mai buna decat cea in 5? vb de varianta manuala nu electronica.

Deocamdata intrebarile astea imi vin in minte. Astept un posesor de Tsi de 122cp sau 140cp sa isi dea cu parerea.

Multumesc

salut, un prieten foarte bun are 1.4 cu 140 de cai...masina merge impecabil, interiorul e superb ( deh...masina noua ).Ce vreau sa spun e ca dupa cateva luni de cand o are, nu a a vut nicio problema cu ea in afara de faptul ca a rupt niste clestisori de la cutia de viteze ( ca si la mine si eu am un golf 5 2 l 170 de cai ) din cauza ca i-a dat goarna si apoi frana brusc si nu stiu ce se intampla pe dedesubt. Consuma mult ( normal cand dai in ea ) dar in rest nu ai probleme. Nu ti-o lua cu garda jos ptr ca i-a schimbat de vreo 3 ori spoilerul fata. Daca vrei sa o tunezi pe urma nu iti recomad sa iti iei kit de gti ptr ca nu ai cum sa il prinzi pe partea din fata si trebuie sa tai din masca interioara.

multa bafta

eisman 05-01-09 18:20

In ideea ca optezi pt o japoneza (daca n-ai luat deja) iti sugerez sa iei Honda Civic, eu am una si crede-ma este muult peste mitsubishi lancer..

Dennis_TL 05-01-09 18:32

nu am mai luat nici Lancer , era vb de lancer clasic 1.6 98cp.
am ales mitsubishi colt 1.5 sam safety 109cp si am deja 3000 de km cu masina . sunt foarte multumit , poate urmatoarea masina va fi honda :D

eisman 05-01-09 20:52

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente. Am si eu cu Honda aproape 4000 km.. Motorul ala de 1.4 TSI nu cred ca e prea fiabil (poate cel de 120 cp), dar asa ca performante, recunosc e interesant.
Oricum vtec-ul e demential...
Tu ai cumva mivec?

Dennis_TL 05-01-09 20:56

salut. da , masina are motorul 1.5 mivec si se simte cand trec de 3500rpm ca un sut in fund :D prima data am crezut ca a intrat unu in bara spate ...obisnuit cu logan deh.

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning