![]() |
Re: Boxe Cielo in usi
vreau sa dezbatem ideea de a monta difuzoare la picioare in fata, difuzoarele fiind prinse de capacele de protectie de la plasticul de langa manerul de la capota repectiv capacul de la ecm. totul cu fibra. portierele nu vreau sa imi bat jos de ele. daca as gasi material identic cu cel al portierlor as pune difuzoare in portiere si as micsoara buzunarul usii.
unde am zis eu la picioare nu incomodeaza, se poate crea o incinta frumusica si sunetul ar veni chiar frumos. ma gandeam la 2 difuzoare de 13 cm amplificate separat ca din player se aude urat. pareri/opinii? daca iese urat imediat gasesc acele plastice pe cand fetele de usi costa o mica avere. |
Re: Boxe Cielo in usi
Nu prea ai cum sa pui acolo. In primul rand pe mine sigur m-ar incomoda. Stau cu piciorul la drum lung fix langa capac. Si incinte de fibra de sticla asa de mici, nu prea o sa fie mare branza. Treaba iese calumea daca le pui in usi, dar acolo, singura solutie e cea in care pui boxele deasupra manerului, ceea ce nu e intotdeauna estetic, dar clar e mult mai calumea. Tragi si o antifonare calumea...si asta a fost. Dar totusi eu prefer sa le las pe cele de 10' in bord :)
|
Re: Boxe Cielo in usi si schimbare panza panouri
Salut...fratilor ajutatima si pe mn cu ceva...inainte de boxe ce material ati folosit pentru schimbarea panzei de pe panou? vreau sa schimb si eu si imi pot imagina ce material al merge:-?. mersi mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning