Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico din Cluj (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8827-tico-cluj.html)

shadow 03-11-05 08:50

Daca spoilerul fata ar fii coborat la linia masini si modificata aripa fata cred ca ar arata bine!!!

quick_5hifter 03-11-05 13:33

ar arata bine, dar imi dai voie sa-ti dau 2 sugestii? chiar daca nu-mi dai voie, eu tot iti zic :D
1. capatul dinspre roata al spoilerului fata ar trebui sa fie la fel ca si capatul dinspre roata al pragului...adica sa fie oarecum simetrica \"arcada\" de deasupra rotii.
2. incearca sa faci modelele de pe spoiler cam de dimensiunea farului si in linie cu el, eu n-am tinut cont de asta cand mi-am facut bara si nu mi-a iesit cum trebuie.
in rest, bravo tie, vad ca ai initiativa si ai ambitie...hai sa le-aratam ca se poate si cu tico ;), chiar daca ne fac flashuri altii cu masini mai tari :lol:

pankrator 03-11-05 14:55

Orice sugestie este binevenita, asta a fost si motivul postarii,sa aflu parerile voastra si/sau sa primesc sfaturi de la voi.
quick_5hifter: Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici in legatura cu modelele de pe spilerul fata.
In legatura cu prima observatie; asa m-am gandit si eu sa fac, in poza insa nu a iesit chiar asa cum am vrut eu.
Din pacate se apropie iara si din cauza frigului treaba merge din ce in ce mai incet...

quick_5hifter 03-11-05 15:15

in legatura cu modelele de pe spoilerul fata....ma refer cand te uiti la masina de jos in sus, sa se potriveasca farurile cu modelele de pe bara, sa aiba o linie continua...nu e obligatoriu, dar cred ca arata mai bine

treaba cu frigu...te inteleg! eu trebuia sa ajung azi la vopsitor sa incep chituiala, dar bine ca l-am sunat inainte, ca altfel ma duceam degeaba.....nu poate sa chituiasca daca e capota plouata :cry: :cry: si nici nu vad cum s-o tin uscata pana maine, ca mai ploua inca

Kent8 02-04-06 13:44

Re: Tico din Cluj

mno nimic nou?

Bik3rBoy 30-05-06 17:42

chiar...nimic nimic ?

Isti 31-05-06 12:40

Uite Id-ul meu.....istiemail...hai sa povestim si sa ne intalnim...si eu sunt din cluj....am si eu Tico....hai pe mess!

NightClubRacer 31-05-06 13:21

poate o sa ne surprinda cu ceva. Oricum a iesit super tare pana acum, sa vedem ce va urma. oricum sunetu e pe masura. :D

Leutzu_ 02-06-06 00:33

pank...mai ai wooferul pe masina sau l-ai dat?

Isti 02-06-06 16:48

hei pankratorule! ...nu ne intalnim...am si eu Tico tunat..daca esti din cluj...ce dracu....id meu istiemail....mai vorbim...speri sa-imi raspuzni.

Kent8 07-06-06 17:46

nightclubracer da sunetul meu cum ii? :P

NightClubRacer 07-06-06 19:34

da si mie link cu masina ta. :D

Kent8 10-06-06 10:48

stai sa caut
pankrator....unde ti-ai facut autocolantu din spate? ca mi-as pune si eu unu cu un desen din ala

tavisor 12-06-06 10:07

Daca ar arata asa modificat cum l-ai facut in virtual cred ca ar fi cel mai tare Tico din Romania......multa bafta la modificat :lol:

pankrator 14-06-06 12:23

Sorry ca nu am mai postat de ceva vreme, dar din lipsa de timp trebuia sa abandonez proiectul.Kitul exterior se afla intr-un stadiu mai avansat decat se vede in poze, dar nu stiu cand o sa am timp sa-l termin.Wooferul din portbagaj este de vanzare fiindca am nevoie de ceva spatiu:(.
kent8 autocolantul daewooclub.ro este de pe forumul woo iar celalalt este din Bike zone.

All times are GMT +2. The time now is 06:06.

- Copyright 2026 4Tuning