![]() |
Re: Desenele Mele
10 Attachment(s)
Update am revenit cu noi poze :))
|
cam mare diferenta intre primele 2 masini din acest post si ultimele doua, nu ti se pare :) ?
|
Am uitat sa specific ultimele 2 is facute de un tovarash restul ale mele :-P mai pun poza cu o jeanta stati sa o scanez ;)
|
hahahaha asta e tare :)) pui poza unu tovaras (si nu zici ca nui a ta) si cand tia zis radu ca nui "stilu" tau deodata te trezesti din amnezie si zici ca nui a ta :))
|
O sa fac o poza cu o jeanta facuta de mine acum si o sa vezi ca mi-am mai indreptat still app si no off topic ok
|
4 Attachment(s)
de ce sunt exact la fel ca cele ale lui stig_speed?
|
ba madaline da ce tie frica sa nu te faci de cacat daca comentezi la faza cu fordu>?:))
si buna remarca:)) sunt copii ale lui stig :)) si nu cred ca prietenul tau a copiat acel ford pt ca ar fi avut si el account si ar fi postat el |
Eo vad ca sunt total diferite de accela dar in fine ...Nu ai voie sa faci o acceiasi masina ? care sa semene ?
|
Exact mai ce va luati de el? ce are ca-i fix aceeasi pozitie, fix aceleasi kituri de tuning, etc. Au aceleasi idei oamenii :lol: :lol:
|
:))geniile gandesc la fel...mai sti or fi colaborat :))
|
Frate.*****ie mare in titlul topicului : DESENELE MELE Nu ale lu' nea mitica si a le lu' gheorghita a lu' floarea...
Quote:
Kenzor pune te rog pozele la marime mai mare sa vada ca sunt IDENTICE... poate ne crezi prosti..dar chiori nu suntem... Acel desen cu " moartea " nu e facut de tine....bag mana in foc.. iar desenele..nush st de toata jena...eu desenez demut insa imi este rusine sa postez caricaturile care le faceam la inceput:|...in rest..iti urez bafta si laudate cu desenele si progresele tale..nu cu ale altuia.... |
Desenul cu moartea este facut de mine te asigur eo ;) o sa pun poza cu janta astazi cred :cry:
|
Cu indigoul poate:)
|
Quote:
|
Madalin..despre acea "jeanta" ce se mai aude?..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning