Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - M@d@lin (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/88215-desenele-mele-lin.html)

M@d@lin 26-03-09 15:46

Re: Desenele Mele

10 Attachment(s)
Update am revenit cu noi poze :))

radu.3 26-03-09 16:06

cam mare diferenta intre primele 2 masini din acest post si ultimele doua, nu ti se pare :) ?

M@d@lin 26-03-09 17:01

Am uitat sa specific ultimele 2 is facute de un tovarash restul ale mele :-P mai pun poza cu o jeanta stati sa o scanez ;)

costinbv 26-03-09 17:19

hahahaha asta e tare :)) pui poza unu tovaras (si nu zici ca nui a ta) si cand tia zis radu ca nui "stilu" tau deodata te trezesti din amnezie si zici ca nui a ta :))

M@d@lin 26-03-09 17:23

O sa fac o poza cu o jeanta facuta de mine acum si o sa vezi ca mi-am mai indreptat still app si no off topic ok

kenzor 26-03-09 18:13

4 Attachment(s)
de ce sunt exact la fel ca cele ale lui stig_speed?

costinbv 26-03-09 18:13

ba madaline da ce tie frica sa nu te faci de cacat daca comentezi la faza cu fordu>?:))

si buna remarca:)) sunt copii ale lui stig :)) si nu cred ca prietenul tau a copiat acel ford pt ca ar fi avut si el account si ar fi postat el

M@d@lin 26-03-09 20:34

Eo vad ca sunt total diferite de accela dar in fine ...Nu ai voie sa faci o acceiasi masina ? care sa semene ?

radu.3 26-03-09 21:05

Exact mai ce va luati de el? ce are ca-i fix aceeasi pozitie, fix aceleasi kituri de tuning, etc. Au aceleasi idei oamenii :lol: :lol:

costinbv 26-03-09 21:31

:))geniile gandesc la fel...mai sti or fi colaborat :))

mitza mtb 26-03-09 22:54

Frate.*****ie mare in titlul topicului : DESENELE MELE Nu ale lu' nea mitica si a le lu' gheorghita a lu' floarea...

Quote:

Eo vad ca sunt total diferite de accela dar in fine ...Nu ai voie sa faci o acceiasi masina ? care sa semene ?

Kenzor pune te rog pozele la marime mai mare sa vada ca sunt IDENTICE... poate ne crezi prosti..dar chiori nu suntem...

Acel desen cu " moartea " nu e facut de tine....bag mana in foc..

iar desenele..nush st de toata jena...eu desenez demut insa imi este rusine sa postez caricaturile care le faceam la inceput:|...in rest..iti urez bafta si laudate cu desenele si progresele tale..nu cu ale altuia....

M@d@lin 27-03-09 13:14

Desenul cu moartea este facut de mine te asigur eo ;) o sa pun poza cu janta astazi cred :cry:

mitza mtb 27-03-09 21:11

Cu indigoul poate:)

stig_speed60 10-05-09 00:07

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 2186812)
:))geniile gandesc la fel...mai sti or fi colaborat :))

costinbv, ce sa-ti spun? de c***t comentariul.. eu acum am vazut asta, dar iti spun, ma lasa rece.. :shock: cel putin, puteai sa ma anunti si pe mine, sa lamuresc situatia, nu sa spui ce-ai spus..

mnc.risty 10-05-09 09:23

Madalin..despre acea "jeanta" ce se mai aude?..

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning