![]() |
Re: Suedezii au construit cel mai extrem Prius
mda......masina asta e facuta pt a combate poloarea ......
|
e interesant proiectul si oricum e o masina de expozitie nu sa ne plimbam pe starada cu ea..ca vizibilitate naspha oricum e ok proiectul
|
Interiorul e exagerat..exterioru e marfa si i se potriveste si culoarea.;)
_______________ JAPAN LOVE4EVER :x |
cam naspa masina
|
toate lumea nu imi place nu imi place... 1 e o masina de show 1000 de LCD uri pentru ati lua ochii a te inebuni usa fa si tu un astfel de sustem pe masina ta si atunci mai duscutam e adevarat ca e cam ciudat sa o deschizi din 10 puncte dau de cate ori a tras ala din ea.. insa munca depusa si ideea e marfa previzez pentru o masina de show dam ciudate suburile alea pe fata nu mai e vizibilitatea normala dar ca sa ma repet iar asa arata o masina de show mie unu mia placut
|
ca masina de show e superba dar ca masina de strada ee....naspa...adica totusi iti ia juma de ora numai sa te urci in ea....:lol:
|
Ce este frate PESTERA asta de masina? Ce dreacu...
|
Vi se pare exagerat interiorul. De ce? Ati avut ocazia sa intrati intr-o masina cu multe LCD-uri? Sa vedeti cand deschideti numa lcd-uri. Nu stiu, dar eu zic ca fiecare lcd-u isi merita locul in masina. Pt ca fiecare arata o informatie. Si, totusi ce sa puna daca nu lcd-uri? Suport pt sucuri de la mec?
Asa sa tot fi ecologist. P.S.: E legala? |
ca masina de show e super!! Daca se deschideau si usile alea mai usor era ceva
|
deci wow cat costa o vinde ... :O serios acum cum se cheama firma asta ..?? de a modificat priusu ??
deci pt masina de show 10+ pt masina de strada 10 - ca are garda mica oricum sa fim seriosi var deranja sa aveti asa cv ?? sa iesiti frumos duminica in parcare la adunari la asta sa ii dai slow p bulevard cu usile deschise .. si un bug sau un house frumos ?? pe mine nu si app stie careva cum se cheama scaunele alea ?sparco si mai cum... a si totusi merge pe baterii deci ... furi curent de la vecinu si mergi moca :)) |
e mai mult o masina de show decat sa mergi cu ea pe strada
|
Mi se pare ca au exagerat:-)e draguta
|
lasa-neee,lasa-neeeeeeeee
|
deci, altcva in afara de dovleacu` ala de Prius n-au gasit ma sa tuneze?:))
|
prea ciudata
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning