![]() |
CEL MAI BUN SALON ORGANIZAT PANA ACUM, PACAT CA A LIPSIT TIRIAC-AUTO SI ERA PERFECT DACA FACEAM SI O SUPERCURSA
LEGAL RACING |
pacat ca au tzinut pitite cele doua lamborghini....in rest totul ok....
|
S.I.A.B. 2005
1 Attachment(s)
prea erau lungi fustele asa k m-am enervat si plus k imi place fata...........pozele vbesk d la sine!!!!!!!!!!!![/img]
|
S.I.A.B. 2005
1 Attachment(s)
UITASEM POZA 2 :)))))))))))
|
in afara de sectiunea tuning...total dezamagit....masinile interesante sub paza stricta....nimic nou + miros de mici
|
sincer am cezut ca Zoli glumea cand vorbea de loganul ala \"modificat\" ca o sa -l puna nu stiu unde din punctul meu de vedere masina aia trebuia pusa la \"asa NU\" una dintre cele mai odioase masini!!!!
Asta e parerea mea si doar a mea!! |
CLAR CEL MAI BUN SHOW DE MULT TIMP !!!! AM FOST F. IMPRESIONAT DE MULTE LUCRURI ...INTRADEVAR PACAT CA NU A FOST NICI O CURSA , NIMIC...IN REST NOTA 20 !!!
|
1 Attachment(s)
mesteru felicitari pt poza 1 si mai ales 2 mai ai si altele
te invidiez eu mai mult de atat nu am putut :D |
\" mestere\" jos palaria(si fustele) pt poze!!!! :lol:
|
hmmmmmmmm... park e un forum despre masini , iar acesta este un topic despre SIAB , nu despre care a pozat cel mai dezgolita poponeata a fetelor de pe langa masini... pt pozele astea exista sectiunea femei unde puteti face linistiti un topic \"fetele de la siab\" da?! ;)
|
vreau poze cu loganul de la Borla....ca imi place ENORM :D...
|
da mai puneti poze ma aspt de o zi LOGANURILE hai puneti hai 4tuning
VA ROG :wink: :wink: :wink: :wink: :( |
4tuning....hmm...destul de activ la SIAB...
fata la intrare :) vali la coada la cartofi mexicani parca :D ... :) btw...frumusica fata :D |
1 Attachment(s)
|
si mai ales, aveti istoria realizarii loganului...
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=372 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning