![]() |
Re: Peugeot pregateste un concept hibrid
dragut ... are formele frumoase ... imi place botu si capota
|
design foarte reusit...asteptam sa-l "toarne" :-)
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai comentam altceva, ca dup-aia sar indivizii astia care "stiu ei mai bine"... :)) PRAF !!!! |
Imi place, defapt cam toate conceptele Peugeot mi-au placut!
|
Eu zic sa asteptam sa apara modelul final si dupa aia sa comentam ca seamana cu R8 sau ca e copiata dupa nustiu ce model !
|
cum face cineva un proiect, trebuie sa zica ca are x de la cineva si y de la altcineva...
eu zic ca seamana cu logan facelift... nu pot decat sa ma bucur cand aud ca incep sa apara cat mai multe proiecte despre si cu hibrida,dar cel mai mult ma bucur cand le vad finalizate si merg pe strazi! japonezii ne-au luat-o cu mult, noua europenilor in ceea ce priveste constructia pe scara "larga" a hibridelor! |
Quote:
|
ca arata a r8 sau nu e frumos si in plus pentru un hibrid sa scoata 313 cp e ceva
|
tTtttTTtaareeEeeEEe3
|
;):dance::bong:este prea frumos
|
8 Attachment(s)
Peugeot RC HYmotion4 Concept dezvaluit la Paris
Peugeot a prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris noul concept RC HYmotion4. Anuntat prima oara in luna august, RC HYmotion4 este un GT cu patru usi ce beneficiaza de cele mai noi tehnologhii hibride. Noul concept este propulsat de un motor 1.6 THP de 218 cai putere si de unul electric de 95 cai putere. Rezultatul? 313 cai putere, consum mediu de 4.5 litri la 100 km si emisii de CO2 de 109 g/km. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.4 secunde, iar repriza 80-120 km/h dureaza 3.0 secunde. |
este cel mai reusit peugeot pe care l-am vazut in ultimi ani...imi plac liniile, stopurile spate..da impresia de masina puternica...iar culoarea e interesant..parerea mea....
|
Quote:
|
arata foarte bine masina si consuma extraordinar de putin pentru 313cp.....pacat k va ramane doar un concept
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning