![]() |
Re: Ground Zero in logan
nimic nou ?
|
Cand ai montat plasma in bord de ce nu ai schimbat si led-urile de la ace si de la cp de bord?dadeau mult mai bine parerea mea,bine acum fiecare cu gusturile lui.bafta si la cat mai multe modificari
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
asta e progresul:
1:woofer - Ground Zero Radioactive GZRW 30SPL 2:amplificator - Duval vector VT-8000 3:condensator GZNC 1500X 4:BOXE SPATE:GZHF 652X 5:cabluri de 0 awg dublarea traseelor de + si - s-a facut tot cu cablu de 0 awg astept pareri |
scimba acumulatorul si vopseste portul ca arata ca naiba ;)
|
Imi pare rau ca ai reusit sa arzi 1 woofer...e bine ca lai schimbat :) dar ce nu imi place e cum ai prins boxele alea pe fata, mai exact holsuruburile alea dau in greatza...daca le vopseai capusorul negru sau ceva discret...sa nu se vada. Succes!
P.S. Lasami un Pm cu linkurile alea dp 1 pagina din 1 post in care nu pot sa intru...vreau si eu sa trec pe GZ si vreau sa vad specurile si preturile la ce ai tu acolo. Numa bine |
maine postez si poze cu difurile ca am schimbat ce e acolo.cu bateria e mai greu.stiu ca trebuie deep,tot gz vreau dar costa si o mai aman putin.
|
gz nu e deep....
|
ok merci.gasesc eu ceva,un odyssey sau stinger.bani sa fie
|
3 Attachment(s)
asa cum am promis poze cu difurile
|
Asa DA senior :) succes in continuare!
|
Te-ai gandit la un amplificator pentru boxele alea ?! Nu o sa scoti nici macar jumate de ele cu H.U.-ul !!
|
m-am gandit la multe dar deocamdata primordiala e bateria deep si terminarea insonorizarii.trebuiesc facute usile pana la amplicarea difurilor.ma gandesc si la alt hu dar deocamdata e bun asta numai ca nu le am eu la reglaje si frecvente
|
3 Attachment(s)
portul vopsit si schema masinii.o critica ceva,un sfat nimic?
|
Vrei neaparat critica?
Difuzoarele de pe polita nu le vad prea bine cu sub-ul in portbagaj! In rest ce sa zic, felicitari pentru sistem , sa te bucuri de el... Ca planuri de viitor ar trebui sa ai in vedere : insonorizarea usilor(cum ai zis si tu), amplificator pentru difuzoare (daca tot dai banu macar ia unu bun ca sa nu trebuiasca sa-l schimbi) , playerul (fara time alignment in masina nu prea merge) , bateria (daca asta e obosita la iarna probabil o sa te lase). |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning