![]() |
Re: Noul Renault Symbol va debuta la Moscova
Da ce seamana cu GOLAN face lift bai frateeee .
|
urata rau frateeee nush ce ia apucat pe cei de la renault sa faca masini cu farurile alea fata imense si hidoase... fata seamana cu sandero, spatele cu logan facelift... de banii care ii dai pe ea mai bine iei ceva la mana a 2-a sa mor yo
|
Quote:
ne exprimam parerea ;) intr'un mod liber..in care nu deranjam pe nimeni..asa ca shh ;) si tu ai zis ca iti place...nu a deranjat pe nimeni asta...salut |
Eu zic ca vechiul model arata Muuuult mai bine:sad:, pacat..credeam ca pot mai mult. Sigur intra si problema de cost etc. Oricum prefer mai mult vechiul model.
|
mai cititi o data
Quote:
Quote:
masina nu arata bine, dar nici rau. Cu siguranta va avea un pret decent, si succesul va veni.Singura buba e kilometrajul gradat pana la 250 km/h, cam mult, e destul de clar ca versiunile de motoare cele mai cumparate nu vor atinge nici pe departe atat...in rest ok |
interesanta masina, ceasurile de bord imi plac, cred ca o sa fie un succes :)
|
URATA!!! prefer loganul decat hidosenia asta de masina.....s-au stricat astia de la renault !:headache:
|
ce porcarie de masina:Dmai bine iti iei o masina la mana a 2 care arata mai bine ca asta si tine mai mult
|
arata ca un manechin de la ugly.com;)
|
vai vaii...vai fratilor , ce hidosenie....:|
gemuletul ala din spate e in plus acolo..iar botul masini..disproportionat rau de tot.. |
1 Attachment(s)
seaman foaaaaaaaarte mult cu nissan tiida si cred k e pe acelasi sasiu
o masina low cost, care cred ca va avea mare succes mai ales in Romania, dar sa fim seriosi Logan face lift arata foarte bine fata de asta, nu ca asta ar fi prea urata |
Quote:
|
Frate, orice ati zice mie tot de rahat mi se pare. Urata....chiar urata:no:
|
ce logan din fazat :))) praf frate
|
bah da' s-au tampit rau astia de la renault mai au putin si ajung ca dacia din moment ce ei numesc renault simbol o amarata de dacia sandero dati-o n'p**a mea d treaba sa le fie rusine ca le este lene sa schiteze o masina si ca (asta e partea cea mai trista) "fura" d la porcaria aia de dacia aspectul
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning