Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Bugatti Veyron vs. SSC Ultimate Aero (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/88017-bugatti-veyron-vs-ssc-ultimate-aero.html)

laur_nsl 14-09-08 04:19

Re: Bugatti Veyron v.s. SSC Ultimate Aero

ssc a fost facuta cu un singur scop si anume de a bate pe bugatti, atat si asta se vede la interior cat si la exterior. nu are o forma care sa iti atraga privirea, arata ca masinile pe care le desenam la gradinitza. cu un bugatti poti sa mergi foarte elegant si cu 40 la ora sa te admiri in vitrinele magazinelor si o sa-ti dai seama cand esti aratat cu degetu k nu ai dat banii pe ea degeaba(pentru cine are bani sa o cumpere, nu e si cazu meu)

JohnnyX 30-09-08 20:15

Eu nu as merge pe strazile din Romania cu nici una...nici macar la mare. Nici liniutze nu as face pentru ca aceste 2 masini sunt pur si simplu piese de muzeu care vor ramane mult timp in istorie. Singurul loc in care le`as duce ar fi pe un circuit pentru ca doar ai posibilitatea sa "calaresti" herghelia de cai pe care o ai la dispozitie.

boy_wonder 30-09-08 20:16

circuitul cred ca este cel mai prost loc in care ai putea duce Veyron-ul :-)

JohnnyX 30-09-08 20:21

Dc spui asta? Eu stiu ca cei de la Bugatti au rezolvat problemele de stabilitate cu acel eleron. :?:

usiusi 01-10-08 06:50

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1729110)
Veyron este cea mai inutila masina creata vreodata. Cu adevarat o masina de fitze. Nu spun ca e un lucru rau, e o demonstratie de forta a inginerilor italieni, un produs ce marcheaza legenda Bugatti, totul cu suportul financiar generos al VAG.

Vrei sa zici francezi, nu?

JohnnyX 01-10-08 18:02

Francezi a vrut sa zica :))) probabil a facut o confuzie cu supercarurile italiene :D

TURBOSS 02-10-08 16:26

cand ai multi bani, foarte multi, mai ales daca sunt si furati ori castigati mult prea usor iti cumperi tot felul de inutilitati care costa exorbitant.

si eu daca as avea bani "fara nr" mi-as cumpara masini de genul asta, chiar daca nu au un pedigri prea stralucit.

cum spunea cineva mai sus, circuitul nu este pt veyron, dar la nivelul nostru, pt ca nu suntem piloti profesionisti, sunt sigur ca ne-am simti f bine, visandu-ne schumaher

ionut_cluj 06-10-08 01:56

Quote:

Originally Posted by usiusi (Post 1786026)
Vrei sa zici francezi, nu?

Fondatorul Bugatti e un italian nascut in Spania, a infiintat marca in Franta. Pt mine Bugatti tot italiana ramane:)

3SGE 06-10-08 08:53

Ettore Bugatti e italian 100%

nea_gogu_de_la_gaze 23-10-08 15:13

Shelby Super Cars Ultimate aero detroneza veyronu!
chiar m am bucurat,stiu ca voi sughita foarte des din cauza lucrurilor ce le voi spune acum dar nu va inteleg de ce va inchinati la veyron ca la a 8 a minune a lumii si nu acceptati ideea ca e un nou serif in oras,sunt multe masini mult mai frumoase,nu la fel de puternice ce i drept dar MULT mai frumoase decat Veyronul...Un exemplu ar fi Reventon,are cu 400 de cai mai putin dar arata mult mai bine si lista poate continua...

Evil Yuri 23-10-08 19:50

Domnu' meu, fiecare cu ce si-a propus. Si Loganu e mai ieftin ca Reventon, dar mai incet. Dar poate ca nu si-a propus sa fie mai rapid ca el.
Iar de urat vorbind, orice gusturi si fetish-uri ai avea, masina asta nu o poti incadra la masini urate.

du0n 18-06-09 16:46

Hmm....Aleg Bugatti Veyron...
Pai in primul rand bugatti e un pic mai vechi decat Aero Ssc.Din cate stiu proiectul Veyron a inceput prin 1999 si a fost lansat prin 2005.Pe cand Aero,cu toate ca nu stiu toate detaliile despre aceasta masina pot spune ca este un proiect mai recent decat '99 si chiar '05...Deci daca s'ar reface Veyronul,acum in momentul de fata ar bate tot,din nou...
Veyron este si va fi peste toate

O seara placuta in continuare !

r0xanicutza 18-06-09 19:40

eu as paria pe SSC Ultimate Aero... pur si simplu... fara sa am un motiv anume... parca e prea multa zarva pt Veyron... e o masina frumoasa, rapida... dar... uite ca se mai adauga inca cateva...

_anaconda_ 18-06-09 21:39

Comparatia asta e aberanta, nu trebuia deschis thread de la inceput. Masinile nu au legatura.

johhny 20-06-09 21:44

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1794613)
Fondatorul Bugatti e un italian nascut in Spania, a infiintat marca in Franta. Pt mine Bugatti tot italiana ramane:)

Ramane italiana datorita fondatorului, este si franceza datorita locatiei dar masinile ce ies din ea sunt 100% nemtesti datorita celor ce le concep..

deci in felul asta se imbirliga 3 natiuni..:lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning