![]() |
Re: E36 - 2.0 WST
doar te-am intrebat.sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
multumesc frumos
|
planuri ceva de viitor?:D.la ce bani ai luat pisica?:)
|
Quote:
|
TZIPLA :-"
doc sa t scot la poze ;;) da un semn |
golf cand vrei tu sa faci poze facem
|
pisica am luat-o la 8000e si plenuri de viitor inca nu am intai sa termin cu inmatriculatu,sa-mi paltesc datoriile si pe parcurs o sa vad .am multe in cap dar pt inceput eu zic ca e bine asa cum e
|
poate sa zica si noul proprietar nu are rost sa ma bag eu aiurea sa stric topicul omului.eu ii doresc sa o stapaneasca sanatos.numai bine.
Quote:
|
mate tu stii mai bine
|
foarte tare mitza...sa o stapanesti sanatos si sa o feresti de incidente neplacute...urmatoru pas IA-TZi GARAJ......I mean it.......intreaba-l pe Mate ce a patzit cu a lui cu ouo sau gunoaie si etc nu are rost sa insir...romanu e invidios si banuiesc ca stii prea bine chestia asta......mashina asta a stat mult la vanzare si si-a cautat the next owner printre cunoscatori....nu merita decat sa fie tzipla all the time...respect
|
e cam cocotata de fund? sau mise pare mie ? :-s aa si parca ar merita o alta toba...
|
arata foarte bine dar parca mi se pare prea mult 8000......a lui mate arata MULT mai bine si e 9000 .....sau cel putin era.....si mai e si neinmatriculata ?
|
alex te rugam citeste threadu de la inceput si uitete mai atent la poze pt ca ai sa vezi ca este inmatriculata pe romania.......si 8000 nu e deloc mult pentru un asa exemplar
|
[QUOTE=dr_pricop;1706566] am intai sa termin cu inmatriculatu,
uite de ce am intrebat ;) |
of mai mai...sa o treaca pe numele lui nu sa o inscrie. masina e inscrisa pe RO
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning