![]() |
Re: B7 A4 2.0T Quattro
Te astepam acasa.. Cand ajungi daca te intereseaza ornamente din carbon pentru A4 da-mi de veste.
|
Am ajuns de cateva saptamani si ieri am scos in sfarsit masina sa vada asfalt romanesc. M-a rugat sa pun benzina de 100 de la Petrom. Este ceva ce ma intereseaza si anume un DVD de navigatie cu Europa.
|
Quote:
P.S. Welcome Home :D:D |
frumoase masinutele, imi pare rau ca trebuie sa le faci cunostinta cu drumurile de romanica :( , ai grija de ele ;)
|
good luck man , si bine ai venit si eu am stat 9 ani in Altanta
|
Beton...frumoase foc:) sai ai parte de ele fara evenimente neplacute.
|
cat de frumoase sunt :X
|
Multumesc. GTI-ul e sub prelata, pe zapada asta.
Audi-ul face minuni cu Quattro. |
am o intrebare....cam care sunt cheltuielile cu transportul + taxele vamale , etc...pentru o masina adusa de acolo ?
|
Bine ai revenit in pe drumurile patriei :D . Meseriase masinile , imi plac foarte mult :-) .
am si eu aceeasi intrebare ca 1.9 Diesel , ca nu mi-ar strica si o treaba ca asta in viitor , o masina din USA |
Cheltuielile mele au inclus 2 masini intr-un container de 40 ft. + mobila si lucruri personale.
Containerul a costat cam 5000 USD din fata casei in US pana in Constanta. Sunt si alte metode de a aduce o masina: 1. Container mic pana in Constranta, in care incape doar o masina. Daca duci masina acolo, in port, e cu atat mai ieftin, ca nu se mai pune containerul pe truck. Sa zicem sub 2000 USD cu totul. 2. RO-RO (Roll-on - Roll-off) Masina se transporta direct in vas dar Constanta nu poate primi astfel de masini.. nu are portul amenajat pentru descarcarea lor. Cel mai ieftin este pana in Bremerhanen, sa zicem sub 1000 USD daca duci masina intr-un port de pe costa de est in US. Binenteles se mai adauga vreo 200 EUR la destinatie + combustibil pana in Ro. Sper ca v-am ajutat cu ceva. Un an nou fericit! |
Quote:
|
Hey ce se mai aude de audi ?
|
superba culoarea gti-ului.. sa le stapanesti sanatos:) si fara incidente
|
super masinile pacat ca au ajuns pe asfaltul ROMANESC
|