![]() |
chiar,ce motorizare ai pe pejo?si daca e nevoie bag si eu in portbagaj restul de cai pana la o suta sa fim egali....de funn trebuie neaparat sa ne dam...stabileste o data...ca eu ard de nerabdare sa mi-o iau pe cocoasha :lol:
|
sa ma anuntati si pe mine
|
Re:
Quote:
pey da-mi un pm cu nr de telefon sau poate vii o fuga prin bariera bucuresti la liceul 1 mai si poate ne dam acolo... |
momo ma refeream la matizu ala.. nu am timp sa vin.. ai numaru meu.. dami beep ceva si te astept la Malu Rosu.. in statia de taxi.. sa vb
|
e o confuzie mica...mie mi-a cerut numarul si vrea sa ne vedem in seara asta.......ai nr lui ca vreu sa-l sun.?..i-am dat pm cu nr meu dar vad cred ca nu l-a citit inca....facem o demonstrativa pejo vs matiz....ahahaha ce urat suna :lol:
|
nu suna deloc urat , tinand cont ca 309 e masina veche , sunteti pe acolo .
de asta chiar ca sunt curios |
a ramas totul stabilit sambata.....ne vedem la sala si acolo punem la punct micile amanunte....tzinem legatura
|
MIcul Gigant !!! :D
|
deci punem de o intalnire sambata sau doar va ''jucati''voi?
|
o punem de o intalnire si ne si ''jucam''.le putem face pe amandoua...
|
mey taz eu cred nu vrei sa ne dam la sala! de intalnit ne intalnim acolo da de dat eu nu ma dau la sala! n-am chef sa m-alerge garda cu caii! :lol:
|
:lol: :lol: :lol: si crezi ca te prind aia? :wink: nu tata,nu ne dam acolo.am inchiriat eu baneasa ptr 1 ora :lol: :wink: .vb acolo la sala unde mergem,k? :wink:
|
Mai TNG, mai lasama frate cu peste 100 cp ca pana nu vad in talon KW nu cred !
Pe MOMO si pe MATIZ ii provoc la o cursa ! ORIUNDE SI ORICAND ! nr meu de tel este: 0723572252 ! |
pai noi ne intalnim sambata la sala...vino si tu si stabilim acolo.....si nu mai fi asa stresat...erau doar de fun provocarile,sa ne cunoastem mai bine masinile...
|
misto de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning