![]() |
Re: E36 - 320i
din cauza ca motorul e m52, are aceeasi baza ca si 323/328 si multe piese sunt comune
|
frumoasa masinutza ta se vede k o avut un proprietar bun..sper k si u sa o stapanesti la fel de bine..cum a stapanito..imi place ft mult culoarea cum ii vine si k motorul ala arata impecabil...bafta cu pisi..:P
|
motorul e impecabil...imi place...cam cat de duce taxa de inmatriculare?
|
Multumesc mult pentru aprecieri baieti, ,ma bucur ca cei care cunosc mai bine marca BMW :lol: ,, au o parere buna despre masina mea ,si dupa inmatriculare o sa vina si modificarile la masina.
Stie cineva de unde pot sa cumpar spoiler, fatza si spate + praguri pt m3 e36, daca este cineva care a cumparat de curand asa ceva si poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat.Mltumesc. |
Quote:
|
Va rog si eu daca puteti sa va dati cu parerea ce culoarea mi s-ar potrivi pe gemuri ca sunt mai strain cu tuningul , folia (albastru mai sters asa culoarea masini) sau (fumuri) si voi pentru ce at-i opta ,folie sau ionizare ca as vrea sa fac geamurile pina nu o inscriu ca sa o treaca si in talon.
|
nu pune albastra ca faci tiganie :-)
pune neagra dar mai deschisa... nu daia neagra 100% ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ionizare, daca ai dacie sau olcit, dar ai bmw pe care ionizarea arata de 2 lei cinzeci, asa ca singura solutie e folia.
cauta un gri inchis sau negru(dar nu cel mai inchis) app.. misto rau interiorul niste jante frumoase si eventual lasata mai jos, in rest nimik.e intretinuta si arata bine stock masina. |
Multumesc pentru sfaturi baieti,cu siguranta o sa optez pentru folie.
Abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de masina ,si mie imi place foarte mult cum arata stock dar cu spoilere de M ar arata mult mai bine si pe viitor va primi si spoilere, va fi lasata putin mai jos +jenti,la interior nu o sa umblu aproape de loc ,la motor foarte putin filtre sport si eventual o toba finala sport .La exterior o sa am mai mult de lucru. forever ;BMW:-P |
superba masina. daca da dumnezeu...in iarna asta imi iau si eu una...vreau totusi coupe. ca am eu vreo 2-3 idei....care nu prea merg pe 4 usi:))
|
Quote:
Iti urez succes la achizitionare de BMW :-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning