Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Predator Xtreme sau...? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/87823-predator-xtreme.html)

KillYourSelf 18-08-08 22:38

Re: Predator Xtreme sau...?

arata bn...in special fata...stopurile sunt cam urate...dar parca totusi...sa fim seriosi...prea multe elemente imprumutate...:no:

KTA87 18-08-08 22:49

Nashpa™

De apreciat totusi faptul ca cineva s-a straduit sa gandeasca si sa scoata pe sosea o astfel de masina.

2fast4u_DK 18-08-08 22:51

WOOOW...ferlambonfinity f1 :O:lol:....totusi e frumusica :D

dexter_20 18-08-08 23:34

Am votat "merge" pentru ca aprieciez munca depusa de oamenii care au construit aceasta struto-camila, desi la o prima vede pare a fi o creeatie de-a lui Leepu.

B3ST 18-08-08 23:37

Unora li se pare urata ca e ceva iesit din comun, pentru ca nu seamana cu nici o masina. E ca si cum ai vedea pentru prima oara in viata ta un BMW. Mi se pare frumoasa masina, poate lanseaza o marca.....

Totusi, cine a facut masina? Nu ma's mira sa o fi facut cei de la Chop Shop - London Garage, designed by leepu :lol:

HondaPassion 18-08-08 23:38

e interesanta..si cu toate ca vad pareri impartite...--->TOTZI<--- va doriti masina aia

SquadSoryn 19-08-08 00:37

masina pot spune ca merge... daca m-ar ruga cineva sa merg cu ea prin Bucuresti nu m-as supara, singura conditie sa nu fie cine stie ce diesel obosit din 80` toamna sa se auda motoru batand :)) :D ... imi plac liniile, zici ca-i avion

SV25MBN 19-08-08 00:48

Masina nu puteti sa nu recunoasteti ca are niste linii destul de interesante. De asemenea, nu putem trece peste sutele ( probabil ) de ore de munca necesare pt a ajunge la acest rezultat. Daca ar fi sa schimb ceva la masina, poate ca partea centrala a spoilerului fata as desena-o altfel, iar interiorul ar fi in mod sigur doar cu 2 locuri. Pasagerii care ar trebui sa stea in stanga sau dreapta soferului trebuie sa fie foarte slabuti ca sa incapa :) Am votat "e reusit".

foss 19-08-08 00:48

mare caca scuzati dar as zice si mai urat dar nu este frumos pt ceilalti participanti la discutie.Este o imitatie pe fata o lipsa de imaginatie de de tot o tiganie un cacat eu nu as loa asa ceva nici daca ar costa 1 euro mare caca!!!

no limits design 19-08-08 01:02

foarte sincer....din fata arata foarte bine.......din spate insa....suck`s

SV25MBN 19-08-08 01:18

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1703195)
mare caca scuzati dar as zice si mai urat dar nu este frumos pt ceilalti participanti la discutie.Este o imitatie pe fata o lipsa de imaginatie de de tot o tiganie un cacat eu nu as loa asa ceva nici daca ar costa 1 euro mare caca!!!

Daca ar costa 1 euro as lua productia pe un an, apoi le-as vinde la cat merita masina asta si m-as imbogati ;) :twisted:

T u p 3 u 19-08-08 01:52

arata bine..dar finisajul lasa de dorit.

Puya123123 19-08-08 02:38

e superba

mafionzooo 19-08-08 08:07

zici ca e carcasa de pc :)) si dupa nume si dupa design =))

Radoo_84 19-08-08 08:39

interesanta, nu pot sa zic ca e chiar urata dar dupa cum se vede cam lipseste calitatea

All times are GMT +2. The time now is 01:33.

- Copyright 2026 4Tuning