![]() |
Re: sfaturi
1 Attachment(s)
vroiam sa iti trantesc o rautate .. vorba vine o rautate ... vroiam sa iti zic patroane mai mananca si tu ca esti slab dar dupa aia mi-am adus aminte de o discutie cu o tipa care mi-a zis ca ei nu ii plac tipii ca mine .. ci cei ca tine ....uite o poza mai veche .. din 2007 cu mine ...
toti stim sa dam sfaturi ce sa faci si cum sa faci .. dar cel mai bine e sa fii tu insuti ... poate pune una botu la vrajeala ta .. dar cand o sa vada cum esti tu cu adevarat poate fuge de tine ... asa ca .... incearca sa fii tu .. nu altcineva |
Re: sfaturi
Quote:
|
Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat
tocmai k asta e kestia...eu nu pot sa fiu altu,nu pot sa`mi ascund sentimentele..eu zic si fac ce simt pe moment...chiar daca apoi regret...si eu pun suflet repede.....si apoi sufar dar asta e...makar traiesc atunci clipa frumoasa...acum sutn intr`o dilema...am o colega de clasa..am trecut a 12a acum...si nush..imi place si nu`mi palce de ea...dar ma gandesc ca nu numai asta conteaza...m`am hotarat am cautat`o acum...si suntem in ....legatura acum...vorbim sa vedem ce facem cum facem sa iasa ceva frumos...nu zic ca e stralucita,nici eu nu sunt...dar ma gandesc ca are suflet bun,situatie materiala are deci nu e pe interes cu mine, inca mai e "fata mare" ....si am zis sa incerc..problema o sa fie in clasa...ca o sa inceapa toti cu parerile lor...etc.dastea...si nush cat o sa reziste relatia asta....
psyco...crezi ca nu mananc? mananc inca destul de mult...dar asa e corpul meu..asa e si tata a fost si bunicu la fel...am 1.83 m ,68 de kg...am incercat dar nu am cum...exercitii de gimnastica fac mereu..dar asta e constructia corpului....si na... -de muncit nu muncesc...pt k o sa am timp destul...restu vietii..prefer sa mai savurez un an ....pana termin liceul...apoi o sa am servici sa pot face o facultate..de invatat...sicner cine mai invata in ziua de azi....am luat in clasa a 11 a mentiune si nu cred ca am invatat o luna in tot anul... asa sa revenim...acum tot ce sper sa iasa ceva frumos acum.... |
Daca te indragostesti repede sa stii ca nu este un lucru bun.Si eu mai am momente cand ma gandesc la fosta mea..suntem despartiti de 2-3-4 luni,n-am vrut niciodata sa numar zilele si sincer este mult mai bine ;).Sfatul meu stii care este??La 18 ani cat ai tu este prea devreme pentru a incepe o relatie serioasa..Eu am inceput la 19 am terminat la 21 si nici numai am vreun gand sa incerc din nou.:).Asa ca,nu dispera,profita din plin acum cand esti la varsta asta,umbla cu cate apuci si peste cativa ani incepi sa faci un mic casting ;).Ahhh...in orice relatie mare atentie...om fii noi barbatii niste magari dar si femeii cand i se urca la cap atunci Dzeu cu mila ca nu te vad prea bine :).O seara buna! :D
|
cum zicea cineva,nu le uta.asteapta ocazia,ba chiar creaz-o tu.pe mess sau altcumva.eu cred ca e nevoie reciproca de ... stii tu ce, nu ma refer la obscenitati,dar la o buna intelegere,si de acolo se dezvolta.
eu sunt curios,ca eu stau intr-un oras mai mic,taota lumea stie pe toata lumea,si aici nu prea poti da gres :D.stiti ce zic.ntreb fetele,daca cumva eu as vrea sa fiu cu cineva,si as fac niste flirturi mai mici sau mai mari,fata respectiva ma va considera un fraier? |
De ce sa fii fraier? Tu nu ai fi fraier!
Dar ea da, daca ti-ar accepta flirturile tale. Intr-o relatie indiferent in ce stadiu e, teoretic ar trebui sa existe respect reciproc, comunicare, iubire si atractie, cred ca toate in egala masura. p.s. presupun ca am inteles bine ce ai intrebat: ca tu esti cu o fata si vrei sa flirtrezi cu alta?! |
Quote:
|
Pai atunci nu fi nici tu fitos.
La urma urmei o cunostinta in plus nu strica. In primul rand trebuie sa faci cunostinta cu ea, si presupun ca asta nu iti va fi greu pt ca ziceai ca e un oras mic si e posibil sa aveti ceva cunostinte comune. Spui ca poate faci o exceptie! Hmm. De ce esti sigur ca ea isi va dori mai mult de la tine, in momentul in care te va cunoaste? Daca nu ii placi? Daca gandeste si ea la fel ca tine? |
Quote:
spun ca fac o exceptie pentru ca nu imi trebuie o prietena pe termen lung sau nici macar o prietena pentru ca ma distrez mai bine fara si chaor nu duc lipsa de relatii.numai ca ea s-ar putea sa merita. |
Quote:
a si zcea cineva daca sunt emo...nu normal...nu ma refeream ca nu gasesc un sens al viti pt ca care sa traiesc..nu am zis ca nu gasesc viitor..am zis asa ca unele kestii nu au sens...uite sa dau cateva exemple... -am niste vecini ,ambii parinti asistenti,si fiul lor e slab rau,si mai tot timpul bolnavior.. -mama lucreaza la statie peco....lukoil....io nu am benzina..merg mereu pe rosu... -tata lucreaza pe santier...si mai repara masii acasa...eu nu am o surubelnita makar in masina.. -tatal unui preten de al meu e taximetrist pe masian proprie....el face naveta cu microbuzul pe ruta care o face si taicaso.. dati`mi voi un sens la situuatile astea...:D |
pleaca de acolo,fa ceva daca ai un cap pe umeri,zbate-te pentru viitorul tau.mergi la o facultate,gasesti un post ca lumea,or sa vina si femeile.ai 18 ani,nu 81
|
normal ca o sa fac...facultatea...unde ma pot angaja fara ea
|
imi trec prin minte zeci de locuri,unele mai bine platite decat cele pentru care iti trebuie facultate.ideea e ca plecand la o facultate,iti largesti orizonturile...
|
Quote:
Eu ti-am spus ce cred eu Dar sincer, acum nu mai inteleg nimic. O vrei sau nu o vrei ca viitoare prietena/iubita? O vrei ca pe o simpla prietena sau cunostinta? Nici asta se pare ca nu esti sigur ca vrei. Asa ca ... scoala pe primul plan! :D |
Quote:
deci ca sa fiu explicit.nu duc doru de relatie dar imi place de ea si as fi cu ea,nu pentru ca imi trebuie prietena,pentru ca mi se pare draguta si interesanta :D scoala pe primul loc...nu! autovehiculele pe primul loc...ca aia mi facultatea incepand de anul asta! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning