Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Batmobile Tumbler facut acasa! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/87592-batmobile-tumbler-facut-acasa.html)

B.v.L 15-08-08 22:33

Re: Batmobile Tumbler facut acasa!

mie imi place .. bineinteles daca nu ma gandesc la banii investiti

no limits design 15-08-08 23:23

pacat de banii aia

foss 15-08-08 23:27

este ceva intre nebuneala si prostie nu stiu so definesc dar masina in sine arata marfa dar sati faci asa ceva e aiurea nu stiu dc dar mie imi place masinuta!!!

mrrz 16-08-08 01:06

cum arata in ultima poza...mascul=)))))

SV25MBN 16-08-08 01:48

El macar a facut ceva ca sa treaca timpul in timp ce unii doar stau acasa pe net si comenteaza. Da, e urata, si asa am sa votez, dar macar e ceva interesant, realizat cu mana lui.

ovydioo 16-08-08 02:26

si masina unde e ???

andreiu21ct 16-08-08 02:28

Lasand comentariile rautacioase si fara pic de sens (de genu, daca tot n-am sa pot face asta niciodata, hai sa fac totusi glume pe seama talentului/pasiunii omului), ceea ce a realizat este foarte interesant, este o copie fidela a Tumblerului, precum si a costumului. Ganditi-va ca omu le-a facut singur intr-un garaj. Putea sa fie si masina lu mickey mouse, ..daca el asta a vrut sa faca asta a facut. cert e ca i-a iesit de milioane. si credeti-ma, ca sunt destui pasionati/colectionari/impatimiti care ar da bani grei pt exemplarul asta. E urata..pana mea, asta a fost scopul ei. ce batmobil frumos cunaosteti voi?? ideea era sa inspire teama, sa intimideze.. iar asta le-a batut pe toate pana acum. inca o data, bravo lui. acu` sa vedem cu ce va laudati voi:peace::rolleyes2

MadafacaBULK 16-08-08 11:45

Mah eu am zis ca-i kitch, da acuma depinde si cati cai are, macar de un burnout sa fie buna, ca vad ca ai ce arde la ea...

SV25MBN 16-08-08 12:17

Ce importanta are cati cai are si daca e buna de burnout masina asta? Crezi ca pt asa ceva a fost conceputa ? :|

MadafacaBULK 16-08-08 12:20

eu am zis ca macar pt atat sa fie buna ca nu arata prea special... e doar foarte extravaganta :D

camatarunutu 16-08-08 12:50

:))) ii lipseste un prezon la roata spate :)) se vede bine in poza cand e el langa masina in blugi...

Agitatu 16-08-08 13:35

ba berbecule :)) eu ti`am zis ca`i popa da tu nimic batman batman :))
mie imi place masina
desigur cred ca sunt o gramada de bani investiti in ea
cu acei bani nu as face asa ceva :|
dar totusi :P

adrian_tl30 16-08-08 13:56

Quote:

andreiu21ct
Lasand comentariile rautacioase si fara pic de sens (de genu, daca tot n-am sa pot face asta niciodata, hai sa fac totusi glume pe seama talentului/pasiunii omului), ceea ce a realizat este foarte interesant, este o copie fidela a Tumblerului, precum si a costumului. Ganditi-va ca omu le-a facut singur intr-un garaj. Putea sa fie si masina lu mickey mouse, ..daca el asta a vrut sa faca asta a facut. cert e ca i-a iesit de milioane. si credeti-ma, ca sunt destui pasionati/colectionari/impatimiti care ar da bani grei pt exemplarul asta. E urata..pana mea, asta a fost scopul ei. ce batmobil frumos cunaosteti voi?? ideea era sa inspire teama, sa intimideze.. iar asta le-a batut pe toate pana acum. inca o data, bravo lui. acu` sa vedem cu ce va laudati voi
sustinere totala :D ... apreciez ceea ce a facut omu asta si chiar i-a iesit bine

Al3xPuma 16-08-08 14:11

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1698616)
pacat de banii aia

True True :)

StreetStyle22 16-08-08 14:12

a reusit singur..la el in garaj..sa va vad pe voi daca a'ti face asa ceva,..eu unu nu as reusii..dar sa ii vad pe restu care se cred mai "zmei"..

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning