![]() |
sunt ceva filme cu sierra pe www.4tuning.ro asa ca a aflat omu de ea..sunt curios ce se va intampla
|
Pana la urma Sierra asta in afara de drift-show-uri nu stiu sa fi castigat ceva, asa ca poate are sanse omul cu Calibra... :wink: Sofer sa fie, ca in rest... masina il ajuta.
:arrow: |
din cate tin eu minte...parca il batuse pe txa in trecut...nu?
|
Mai baieti eu zic sa lasati comentariile ... spunetii lui Edy ca este provocat si ca speram sa accepte.Il asteptam pe 23 octombrie la Craiova daca este de acord ! Restul ... dupa linia de finish ! Si mai vorbim atunci :wink:
|
Cu placere, cred ca am vb cu omu si la Cr pe 2 oct. nu stiu sigur daca e acelasi. Sper sa fiu prezent pt ca e imediat dupa Galati.Oricum stati linistiti omul imi stie masina, stie cam ce poate, daca ne dam o facem pt o comparatie nu pt altceva. Pt informatia voastra am 0-100km/h cu cel putin o sec sub el si omul stie asta, de la viteza asta in sus....stim cu toti cum accelereaza sierra
|
Se tine lumea de mistouri paicea (aviz hondaru :D:D:D:D) .... ce mai in sus si in jos dupa suta sierra e puturoasa poate il prinzi :D :D (il prinzi dupa linia de finish ) :lol: :lol: .... la ce il ajuta calibra aia hondare ??? poate la agatat gajici ... poate nici acolo :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
[b]Bravo Sutzu!!!!!!!!!! Ba voi astia din Bucuresti ce tot comentatzi? Omu vrea si el sa se dea. Si ce dak e din CR? Ce omu cu Sierra stie Calibra lu Sutzu? De ce nu a vrut sa o faca cu el pe 2 oct.?
SUTZU IS THE BEST |
Re:
Quote:
|
hmmmm ....
ce ar fi sa fim realisti ? ce ar fi sa ne tzinem guritzele pana apar filmele cu rezultatul ?! haidetzi sa facem asa ... pana atunci ... silence ;) |
Re:
Quote:
omu are dreptate baieti |
Mersi , bafta baiatului cu calibra ...
si lui edy v12 .. |
Nu are rost sa mai comentati aiurea ... lasati cel mai bine masinile sa se dea ... apoi exista un castigator ... indiferent care este el ! Cineva castiga cineva pierde ... e simplu sunt doar 2 masini nu sunt 100 ! Important e ca vrem sa vedem curse, show, ceva frumos ! Nu povesti ! Felicitari pt. cel care va castiga ... capul sus pt. cel care va pierde !
|
Intrebare: Cand se vor da cei doi pot sa arunc si io o ancora la unul dintre ei, asta asa ca sa ma laud si io ca m-am tinut de ei cu matizul?
|
Quote:
Oi fii si tu vre un pilot ceva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Un sfat ti la dat EVLSANTOS. :wink: Si vezi ca sa poti scrie cu boldat trebuie si la sfarsitul textului sa mai apesi inca o data pe B. :wink: Sau ne-ai face un bine tuturor si nu ai mai scrie deloc. :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning