![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
STOPURI ORIGINALE FRANTA INCLUSIV SOCLURILE UNDE STA BECURILE
|
Quote:
|
DA AM ASA CEVA A SA VINA SI POZE
|
3 Attachment(s)
Mai devreme,dupa ce am montat capul de schimbator,am zis "ha s-o sterg"...si, spre surprinderea mea am constatat ca pe faruri scrie cibie...
Marius inca mai astept detalii despre stopuri ca sunt interesat...;) |
asa mai vi de acsa ,cand vad ca achizitionezi originalitati,da-i bataie:D
|
[QUOTE=PH-05-TTM;1704205]Mai devreme,dupa ce am montat capul de schimbator,am zis "ha s-o sterg"...si, spre surprinderea mea am constatat ca pe faruri scrie cibie...
Ca sa fii sigur ca sunt CIBIE trebuie sa aiba in centru litera C, bineinteles de la CIBIE;) |
pai scrie pe ele ca sunt sub licenta cibie
|
Cumpar urgent jante de aro10 si inca mai astept poze cu stopurile...
|
Scuze de intarziere dar nici o data nu e prea tarziu...cat am fost absent de pe forum am reusit sa ma mai lipesc de cate ceva...si anume:
-capac chiulasa frantuzesc(cromat) -fise siliconice made in USA(capuc care intra pe bujie este cromat) -o usa stanga spate ca a mea e deformata din nu stiu ce motive -o capota de portbagaj -o bara fata tipla cu gauri pentru proiectoare -jante de Aro 10 -arcuri de papuc diesel noi in tipla -oglinzi modelul cromat,cu brate -stergatoare cromate cu brate cu tot -doua aripi de fata noi(imi mai trebuiesc 4 aripi de golf) Zilele astea sper sa ajung la un prieten sa imi iau planetarele(glentzer)NOI in vaselina din '74 si vreau daca se poate p.m.de la bogdan sau de la luci BV ....ca nu stiu cum sa fac cu amortizoarele....am sa revin si cu ceva poze...si din pacate farurile sunt elba(dar fac rost de unul de stanga cibie in stare buna ...imi mai trebuie pe dreapta) |
Quote:
|
Quote:
|
da da da am inteles ca de astea ai nevoie 8) scuze !
lampi am dar nu pot sa le dau...le tin la rezerva:!: |
ingrijita masina, seamana cu btl-ul inaintea gordinizarii :) , mai ales daca ii faci dungi gordini albe...o sa te certe putin :))
|
MERSI...pai urmeaza sa ii fac dungi dar mai dureaza putin k acum sunt in impas cu suspensia(amortizoarele)si in legatura cu "certatul";))daca stai sa te gandesti un pic nu ar avea de ce pentru ca masinile deja difera(adica istoria lor)....si eu mai sun si al doilea proprietar..
|
30 Attachment(s)
Mda,se pare ca de ceva vreme iar am fost absent dar m-am apucat de baba si se pare ca si-a pierdut putin linia clasica si spre dezamagirea voastra NU VA MAI FI GORDINI...am stat si m-am gandit ca de fapt masina e dacie si asta vreau sa ramana...eu zic ca o sa fie ceva frumos...acum va las pe voi....
Intre timp m-am ocupat binisor de batranica...asa cum am putut,ca am tot stat si am tras de unu si de altu sa ma ajute unde nu ma pricepeam,dar mai bine fac eu tot cu mana mea...las pozele sa vorbeasca....aaaa daca e cineva din ploiesti si vrea sa ma ajute...am nevoie de un tinichigiu bun sa-mi monteze pasajele pe spate ca pana acum 2 tunichigii+4 pasaje=bani aruncati aiurea si masina chinuita. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning