![]() |
Re: E30 - 318 Turbo built for SALE
Felicitari pt.masini.....si pasiune...
Am cateva intrebari daca se poate: Am un 325i 1986 12 supape 171 CP e30,tot caut kit complet de turbo,adica sa contina si partea de alimentare cu benzina si electronica tot.Am gasit asa ceva pe ebay doar in state. Intrebarea este daca stii ceva mai aproape? Alta intrebare este daca va tine motorul cu piesele stok,la o presiune de 0.5-0.8? Daca se poate un nr te tel...sau mess Astept un raspuns,multumesc anticipat... |
In interiorul motorului ati facut ceva special de tine 1,5bar? Sau ati pastrat pisoanele, segmentii, supapele, etc. stock??
Si motorul este k-jetronic sau l-jetronic? Ce modificari ati facut la partea eletronica si de aprindere, sau doar v-ati jucat cu delcoul si avansul, fara modificari la instalatie... |
cat crezi ca ar rezista motorul cu interne stock la 1,5 bar?? :)
|
Quote:
Motorul tau suporta peste 1 bar cu interne orig si cu electronica adegvata (deci nu cel standard). Quote:
La interior e in mare parte standard, motoarele M10 sunt foarte rezistente, numai piese se siguranta sunt schimbate, firering (nu mai trebue schimbat garnitura de chiulasa veci) prezoane la bloc, pompa ulei cu debit marit. |
pentru un 2.5 t ce electronica recomanzi?..sa fie ceva bun si cat mai ieftin.
si cam care este pretul multumesc. |
6 Attachment(s)
Quote:
Pana la urma ceva update: |
care e pretul la un stand alone vems?....ms mult de info.
|
electronica, numai ECU 500E
Montat cu toate senzore ce trebue, LCD ce indica functionarea motorului, cabluri si programat ridica la 1100E. Asta contine WBO2, EGT, LCD, magnetul de ALS, MAP, potentiometru la clapeta de acceleratie, HALL. Programarea contine ALS si launch control dupa dorintele clientului. |
Masina e gata, programat, merge la 1,5 bar (poate mai urcam un pic:) ) are de toate, pusca ca o mitraliera:pistoles:
In octombrie intra in teste la Tokol pe un drift sesion, video urmeaza cu masina. Impresionant ce poate un mic 1.8... |
Senzatie ! Felicitari voua ce ati putut face cu un motor de 1.8 pe care unii l-ar da jos si ar inghesui unul de doua ori mai mare ! Felicitari
|
de abia asteptam filmele:)
|
under construction
Va multumesc in numele echipei. dar va asigur ca scuipa flacari de 1 metru + :D |
am si eu o intrebare..pregatiti masini si pentru cei care ar dori asa ceva?presupun ca echipa voastra poate face si asa proiecte..salut
|
Quote:
|
ma gandeam doar la partea mecanica..un 2.5 12v motronic 1 mai exact..tot cap coada cam la ce banuti se invarte si daca imi comvine va si treziti cu mine acolo..:) salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning