![]() |
Re: Opel Insignia Sports Tourer dezvaluit
insipida incolora inodora cam asa e impresia ..sau altfel ...aaa masina . punct
|
q7 toata ziua....lipsa de originalitate..
|
q7? ma amuzati...
|
frumusel....
aduce mult cu mazda/toyota |
WOW o sa lase bine in urma AUDI VW si alte marci renumite o sa se cumpere in draci si eu o sa fiu primul care va cumpara asa ceva abia astept sa apara este superb super reusita super mea hiper marfa......Opel este producator de masini calumea se si vede!!!
|
Quote:
realizezi ce spui??? |
Arata bine dar prea sa-u luat dupa cei de la AUDI in unele zone ale caroseriei .
|
chiar arata bine, pentru o masina de familie e ok, zic yow
|
am cateva probleme pe care le-am remarcat ieri cu un fan, cunoscator, si proprietar vechi de opel.
opel si-a pierdut identitatea, ca sialte marci dealtfel, iar modelul asta are linii generale de passat break, bot de mazda, geamul spate de q7, si multe asemenea... m-a cam dezamagit, puteau sa se identifice cu alte modele ale lor mult mai bine. deasemeni preturile, 30.000 de euro e ok pt un audi a4, dar pt un opel... hmmm.. cam mult din punctul meu de vedere. |
daca se dovedeste a fi o masina foarte buna, lucru pe care il vom auzi cand se va lansa, vw passat va avea de suferit. dar nu se stie. asteptam sa se lanseze si vedem. cu audi nu va concura pentru ca sunt masini care se adreseaza unor game de clienti diferite, dar cu vw passat, ford mondeo, pejo 407 etc va fi in concurenta directa
|
Ca design, are niste linii puternice, care insufla forta, dar si sportivitate. Din punctul meu de vedere, spatele nu se ridica la nivelul partii frontale ( ca design ), care mie imi place foarte mult.
|
arata foarte bine...remarcabil progresul celor de la opel prin acest model!
|
sa fie totusi o revenire? sa compenseze cu nu prea apreciata vectra C?
|
Quote:
|
dupa alfa 156 sport wagon,asta cred ca este cel mai frumos break dar parca sau inspirat prea mult de la audi....Q7 ring any bell?una peste alta este o masina ok,destinata oamenilor maturi:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning