![]() |
Re: Audi R8 Blackbird
Quote:
|
eu nu vreau sa vad asa ceva in realitate :|
mor de inima rea :)) cred ca masina aia nu stie sa mearga sub 100 :P |
si ala micu apasa pe buton...bzzzzz laser frate. Deci e bestiala ces cu atatea sisteme gps
?Mi se pare grandomanie adica sa fie multe frate sa fie acolo. Sunt de parere ca nu le foloseste pe toate. O sa fie optiuni care nu o sa fie folosite nici o data. Ps: Nota 10 |
Adevarat...si nici nu erau toate integrate prea frumos prin masina...multe sisteme trebuiau scoase de sub scaune, fire in plus si la vedere...doar plafonul arata cum trebuie.
|
90% useless
|
:Dsuperba...:D
|
http://www.talklambo.com/showthread.php?t=3869&page=2
aici gasiti o poza si cv pareri despre acel "liquid-cooled infrasonic wave pulse generator" |
vreau si eu:((((((:D
|
Masin e marfa .
Da parca pe tipul care era in ea lam vazut tot cu o suparaciune denasta la GUMBALL 3000 de acu vreo 2 sau 3 ani ? As fi tare curios in ce film va juca masina asta ca parca e facuta special pentru HOLLYWOOD . |
Quote:
On topic. Marfa masina...Un knight rider adevarat |
probabil este de la flash.. instalati ultima versiune si apoi vedeti daca va merge filmuletul.
|
Posibil sa fie vreun detectiv particular. Sau care lucreaza pe la vreo agentie a guvernului sau armata , sub acoperire. Nu cred ca le-a montat degeaba pe masina sa se puna praful pe toata aparatura aia.
|
O masina numai buna pt Gumball 3000, Bullrun sau Canonball si alte curse de-astea!
|
tipu concureaza de la inceputul Gumball 3000... in ultimele doua editii a avut un M5 si apoi un Bentley Continental GT...amandoua super echipate. dar asta le intrece pe toate....:shock:
|
daca mai avea si blindaj si purificator de aer...puteai sa te duci oriunde in lumea asta si daca dadeau cu racheta nucleare si biologice :rofl: damn...ce au ajuns masinile in ziua d azi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning