Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SIAB 2005 (https://forum.4tuning.ro/164-siab-2005.html)
-   -   siab - alte discutii si poze (https://forum.4tuning.ro/164-siab-2005/8745-siab-discutii-poze.html)

CataNOS 08-10-05 22:12

1 Attachment(s)
:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :bunch:

200SX 08-10-05 23:44

frumos frumos, a meritat

lipsurile:
- mirosul de hamsie ce te lovea la tot pasul cand erai fara - ce carcotas sunt dar deh
- mai trebuiau inca 2-3-4 hangare ca sa vina si tiriac auto si sa puna si partea de tuning
- in cortul unde era partea de tuning erau si anvelope de tractor sau de ce or fi fost, poate ca si la astefel de vehicule se face tuning

si sambata cand am fost eu unele din fete erau cam sictirite/obosite/fara chef/.... oricum artau marfa,

vineri la deschidere te puteai urca in mult mai multe masini decat sambata

la standul Dacia aveai o oferta foarte bigata, logan logan si air logan si iar logan si inca un logan si inca unul si la final surpriza Logan.. oare de ce asa multe logan cum sa nu pt ca aveau motorizari diferite c uABS si fara cu Airbag si fara, deh toata gama aceiasi masina dar cu alte optiuni (dacia papuc era afara)

oricum per total fata de data trecuta a fost mai bine (astept laurmatorul sa fie prezent si tiriac auto si suprafatza de desfasurare sa fie mai mare )

Gratzian 09-10-05 01:27

cu loganul vine si articolul complet
cu viperul... nici nu stiti ce iubit e hertzul ala...

blowwind 09-10-05 02:26

am un lucru de obiectat!!!
Porsche Romania...au facut o mare porcarie :)....au adus continental GT,gallardo (arata bestial) si gallardo roadster ...si in puii mei...le`au inghesuit intr`un colt....gallardo roadster nici macar nu`l vedeai...prostie curata...sau NESIMTZIRE!!!....in rest a fost SUPERB :D....aranjarea a fost de 1000 mai spectaculoasa ca in anii precedentzi ...super show :D

blowwind 09-10-05 19:19

prostia la noi in tzara este atat de mare :) incat pana si in ziarul libertatea scria \" tunning \" :)) am facut pe mine de ras

sharkky 09-10-05 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"b_22_mke\"
Am fost si eu la la SIAb si mi sa parut super si din cele 300 de poze care le-am facu pun si aici cateva vedetzi cu ce se mandresc romani cel mai tare :D :shock:

ultima poza ... unde e blonda aia in Mitsubishi ... masina aia a fost a mea si a luat-o un reprezentant de vanzari de la Pioneer :)

sil4tuning 10-10-05 16:09

9 Attachment(s)
:arrow:

EVOLUTION8 10-10-05 16:11

Viperu:
Quote:

Se poate, se poate, dar ia cu tine un aparat de masura daca nu auzi sub 20Hz ... Wink
Am inteles.Pai stii ca e cam greu sa auzi sub 20Hz :lol:

sil4tuning 12-10-05 22:06

7 Attachment(s)
ceva sunet poate se aude bine in joase .....da nu cine stie ce,.....

Zerofast 12-10-05 22:37

cu ce sunt videoclipurile 8)

sil4tuning 13-10-05 07:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
cu ce sunt videoclipurile 8)

virusi ....viermi....spamuri ....chestii dastea .....

BASU 13-10-05 11:10

hertzul ala erea praf... la 760Li m-am jucat si eu :lol:

ZooM-ZooM 14-10-05 17:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sharkky\"
Quote:

Am fost si eu la la SIAb si mi sa parut super si din cele 300 de poze care le-am facu pun si aici cateva vedetzi cu ce se mandresc romani cel mai tare :D :shock:

ultima poza ... unde e blonda aia in Mitsubishi ... masina aia a fost a mea si a luat-o un reprezentant de vanzari de la Pioneer :)

ti-am zis eu :roll: :lol: :lol: las,ca urmeaza alta mai faina :wink:

sharkky 14-10-05 21:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

Originally Posted by \"sharkky\"
Quote:

ti-am zis eu :roll: :lol: :lol: las,ca urmeaza alta mai faina :wink:

e pa vine ... :d ... deja se anunta dar nu stiu sigur cand

viperu 16-10-05 22:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
hertzul ala erea praf...

era varza, nu praf... ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning