Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Concurs:Cea mai artistica fotografie facuta personal!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/8739-concurs-artistica-fotografie-facuta-personal.html)

minirally 12-10-05 21:09

toate pozele sunt frumoase,cel putin din punctul meu de vedere.dar l-am votat pe Mustang.e mai speciala poza,mai \"complicata\".sunt prea praf(obosita)sa exprim corect ce vreau sa zic.f frumoasa mai este si a lui Golf..felicitari baieti.. :!:

EvLSant0S 12-10-05 22:51

Mustang ruleaza , a lui golftuning e aproape de a lui mustang , pacat ca n-a bagat minirally , ca va distrugea
eu ma bag la urmatoru` :)
atzi dat-o in peisaje .. si nu ma bag .. ma bag la altele ... ;)

minirally 12-10-05 23:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Mustang ruleaza , a lui golftuning e aproape de a lui mustang , pacat ca n-a bagat minirally , ca va distrugea

chiar aveam una care mie cel putin imi place f mult..cu dom`ul din milano..but..cd`u..nush unde e..in c dezastru am aici..si tu ai unele f tari.. :wink:

EvLSant0S 12-10-05 23:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

chiar aveam una care mie cel putin imi place f mult..cu dom`ul din milano..but..cd`u..nush unde e..in c dezastru am aici..si tu ai unele f tari.. :wink:

mersi mult ...
totusi vreau sa vad poza de la milano

shadow 13-10-05 10:15

Concursul asta a fost doar o incalzire, mai vedem la urmatorul rezultalul!!! :twisted:

BASU 13-10-05 11:00

NikeFF imi place mie k e mai sinistra :P

aleks 13-10-05 15:48

dak e facut de el, a lui golf tuning mi se pare cea mai impresionanta, urmata de lacul de munte, si de biserica...
(ati intz voi ce-am vrut sa spun :lol: )

Mustang 17-10-05 10:30

Golf tata...am fost cei mai buni...io-ti fac cinste cu o bere...tu imi faci cinste cu o bere. :lol:

GolfuletzS 17-10-05 13:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Golf tata...am fost cei mai buni...io-ti fac cinste cu o bere...tu imi faci cinste cu o bere. :lol:

deci iesim la o bere :D

Mustang 17-10-05 14:30

dap...chiar daca a mai votat unu dupa ce s-a terminat runda ;) ... alex ne-a zis ca duminica seara se opreste pollul...se pare ca nu l-a oprit.. :)

cand cu berea ? :D

BlueEyes 17-10-05 15:27

1 Attachment(s)
portu tomis 6 dim

Mustang 17-10-05 15:30

post concurs...nu se mai puncteaza ochisori albastri

Mustang 17-10-05 15:31

oricum poza e misto...felicitari :)

alex_maxx 17-10-05 16:38

Locul I ----GolfTuning
Locul II ---- Mustang Mach One
Locul III la egalitate : NikeFF ;Maskt ;Andrey2003

....Felicitatiuni :D!!

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning