![]() |
Re: Cele mai fitoase personaje vazute de voi
celia e foarte plina de ea...sa nu mai zic connect-r...
|
Quote:
|
Dj Pagal ... Eram intr-un club in mamaia si vad pe drogatu sef. Ma duc la el sa il salut ca mi-a placut canva odata in tineretea mea un set de-al lui..
Salut , tu esti Pagal? Poate ca da,poate ca nu Da ..mersi.. Pa - zic eu Ce figurant ieftin Rahoo Pedro si Raresh sunt super caterinca si stau sa faca poze si sa dea autografe la fiecare event cand sunt in multime, chit ca mixeaza sau nu. Asa face si FDD,Cheloo ,Dj Dox - super baiat .. si tot asa |
Quote:
a fost anul trecut un concert iin satu mare in care era foarte draguta si a impartit autografe si a facut poze cu toata lumea, nu a zis nu sau nu am timp;) |
Quote:
|
Quote:
|
zilnic vad "personaje" cu fitze mult mai multe dekt neuroni. Cred ca e mai simplu ca va uitati dupa pers fara fitze lol
|
Fitze?? 50% din fete sunt asa, li se zice Glamour Girls :lol:.
Cu fitze mi se pare si elodia. :woowoo: |
Quote:
|
Anda Adam mi se pare flegmatica rau ...Acum 1-2-3 ani nu mai stiu exact; a concertat intr-un club din br unde nu prea a nimerit cuvintele :)) ..mai precis ne-a facut tarani :))
|
Quote:
|
ati uitat-o pe Zavoranca :hahano:
|
Quote:
Morar de la 21 parerea mea...:-) |
Andrei gheorghe mi se pare foarte arfist.....are un aer superior...se crede " BOSS SI TALENTAT " :)).....
|
Quote:
idem,am vazut-o in sec 6 sa isi plateasca amenzile,plina de figuri ....dadea pe dinafara+nesimtire cat cuprinde era cu o doamna(probabil maicasa) femeia deabia statea in picioare si pe ea o durea in dos ....atunci am incercat sa iau o copie dupa buletinu ei da nu au vrut sa imi dea:D si un + ptr Teo,am vazut-o la Potcoava, figuri...deloc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning