![]() |
Re: Machete in lucru:Darius
incepe lucrul.....si pe parcurs o sa ai comentarii
|
8 Attachment(s)
Quote:
am pus si placute de frana la jante... *interior....am folosit hartie autocolanta ca sa nu stric plasticaraia.....sau in caz ca in vine alta idee... cu culoare :m am hotarat:va fi negru cu alb sau negru cu portocaliu.....inca nu am scos vopseaua....folie 3M unde pot gasi?ca am niste idei.... |
Imi place la nebunie sistemul audio si nos`ul... :D...cum le`ai facut...din ce?..si interioru imi place cum a iesit :D...bft;)
|
super
sistemul audio cum l-ai facut pls :shock: bafta |
boxele:de la o jucarie mai veche stricata.......locul unde sunt amplificate:am rupt o macheta si am facut niste gauri si le-am lipit.....astazi voi prezenta tt sistemul finisat....;););)astept sa primesc un raspuns cu vertical doors....ce inseamna LCD DOORS?:rolleyes2:?::?::?:
|
Quote:
astept :D |
Re: Machete in lucru - Darius
3 Attachment(s)
gata....mai trebuie 2 lcd uri mici si gata(pe laterale)....sper sa va placa
|
Quote:
super jale :shock: bravo ;) |
SALL ALL!datimi si mie idei cum sa fac lambo doors please!
|
crezi ca eu nu as vrea sa mi se arate cum se fac lambo doors la hummer?as da orice ...ce am facut nou:am fakut volanul negru cu alb,am fakut un fel de imitatie mocheta din autocolant(nu e chiar imitatie)....si LCD in tetiere...nu am poze ca nu am avut camera....le voi pune...promit
|
bravo darius...imi place ce ai facut cu hummerul:)...interiorul e ok...exteriorul???....cum ramane cu el?:)...ce ar fi sa ne arati poze mult mai clare
|
Quote:
|
lsd inseamna lambo style doors
adica usi in stil lamborghini |
1 Attachment(s)
acuma e la ''curatat''....pun si o poza...ce culoare sa o fac?negru vu alb?sau verde?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning