Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   un tico, ca toate celelalte (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8723-tico-celelalte.html)

Skma 20-11-05 09:34

Ce inseamna pasiunea !! Felicitari ptr. sub :wink:

Gabi 20-11-05 09:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pesteimputit\"
defapt si de drept cred ca eu sunt o idee mai dus decat el...
depinde din ce pct de vedere privesti...

Sper sa nu fi inteles remarca mea gresit.

coral 20-11-05 10:51

pesteimputit..mai ai tabla pe tico ? :lol: felicitari pt sistemul audio..asa un pret informativ..cat te-a ajuns totul ?

Skma 20-11-05 11:08

Cred ca ii joaca volanul in mana :D

Radu ERD 20-11-05 18:10

Felicitarile mele Peste! Este admirabil ce ai facut tu pe un Tico! Cunoscatorii \"stie\" ce poate un W15GTI !!!
PS - Astept sa imi rupi capu joi la intalnire :wink: :lol:

pesteimputit 20-11-05 20:15

din pacate nu e vorba de rupt capul ci de un sistem de SQ cu difuzorul montat intr-o incinta in compresie si iarasi din pacate(si din lipsa de fonduri mai ales) lovit de un amplif care nu ii da nici macar jumatate din cat are nevoie....
ce va pot spune este ca cei care au ascultat masina(rellaxx, sfigmo, saxo si altii cativa) au fost in general multumiti de cum a iesit

despre cat m-a ajuns nu mia are sens sa vorbim..
pot doar spune ca s-a dublat valoarea masinii

Radu ERD 20-11-05 21:33

Quote:

din pacate nu e vorba de rupt capul ci de un sistem de SQ cu difuzorul montat intr-o incinta in compresie si iarasi din pacate(si din lipsa de fonduri mai ales) lovit de un amplif care nu ii da nici macar jumatate din cat are nevoie....
Stiam ca e vorba de un sistem de SQ, mi-ai zis la intalnire, nu ma referam sa imi rupi capu cu decibelii, desi cred ca nu se aude chiar incet :D
De amplif ai dreptate, iti trebuia \"macar\" un A3000GTI ca sa dea bine in el ...

pesteimputit 20-11-05 22:00

gresesti... un BPx1000.1 e mai mult decat suficient....
Difuzorul suporta 800w RMS maxim.....

problema este ca pt sq e mult prea mult si asa

ReLLaXX 21-11-05 23:14

Si-a mai dat drumu' difuzorul? :P

pesteimputit 21-11-05 23:29

de parca nu ai stii :D
te invit la un Throw it up :P

quick_5hifter 17-01-06 23:45

-:shock: bai nu se poate...nu pot sa cred...parca ai zis ca vinzi masina! credeam ca w15gti-ul ala il tii pt alta masina si ca ideea de a-l monta in tico ramasese asa, ca un \"what-if\"...
-cu siguranta esti cu muuuuult mai \"dus\" ca mine (in sensul bun! eu voiam sa fac doar ceva estetic si mediocru, nu sa daram stalpii din benzinarii!)
-cei care ziceau ca EU am facut mare branza cu un tico...ei bine, uitati-va mai bine aici!
PS: ai gresit un pic titlul topicului...auzi, \"ca toate celelalte\"...

NWZeu 20-01-06 21:41

dupa ce am stat bine sa ma uit la aceste poze - am ajuns la o concluzie - imi arunc tot ce am audio si de acum incolo voi folosi casti :D felicitari pentru audio

pesteimputit 15-03-06 00:08

Re: un tico, ca toate celelalte

6 Attachment(s)
si uite asa au venit si cele 3 carburatoare de motocicleta :D

GRIGO 16-03-06 01:12

ai grija cu muzica aia frate unu a murit in tico din cauza la muzica .......

cls21b_EVO 16-03-06 01:48

Pt. prima oara spun impresionant la masina asta ...Si pe buna dreptate !
Uimitor ce ai facut la motor...7000 rpm si un pic... sunet frumos ...look frumos ... Felicitari !

P.S Un alt + sunt flacarile !

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning