Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Design Team... de ce? (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8722-design-team.html)

real tuning 10-12-05 20:11

nici eu nu as vrea sa fiu in Desing Team fiind ca sunt nou pe forum si nu ma prea stiu la Vtuning ....dar asata e :( pana si fratemiu hori_cutz_tuning no mai vrut sa intre in desing team dar a intrata ca e bun la Vtuning :wink: :roll:

Manson 08-01-06 14:46

o sa ma straduiesc sa fac si io ceva frumois...simplu si frumos...exact cum a mai zis cineva ...noi oricum suntem un team...dar dak ai ceva calitati mai speciale...punele in photoshop sau in ce lucrezi si vedem dak te ridici la standardele acestui 'team design'...odat intrat vrei sa demonstrzi celorlalti si chiar tie k esti in stare si poti sa faci mai multe...ce crewdeti ca dadi nu era si el ca noi(nu te supara dadi plssss) da el nu s a dat batut k unii k ma las k nuj ce... a zis k a intrat pe magicmanu cu nissanu ala sa ii demonstreze lu un ratat ca e la fel de bun ca unu de acolo...noi ce asteptam...

tng 25-01-06 11:21

am obs ca tu kickass te ocupi mai mult de Design Team, foarte bine
pune tu topic cu lucrarile tuturor celor din echipa
uite-i aici:

xxdadixx
andrey2003
hori_cutz_tuning
kickass
madskilz
maskt

fiecare sa aiba cam 5-6 masini lucrate, ca sa-si contureze lumea o impresie despre cum lucreaza acea peesoana. :wink:

Rares 28-01-06 21:12

Re

Sal all e bine sa fii in design team :P

Rares 28-01-06 23:30

re

Tng vezi ca a mai intrat cineva in design team :P :wink:

tng 28-01-06 23:31

am vazut.... dar n-are rost sa actualizez
de partea asta ar trb sa se ocupe altcineva .... ma depaseste :lol:

sa incercam sa ramanem on topic pls

Rares 30-01-06 10:07

re

am si eu o intrebare
ca sa postez pe magicmanu unde trebuie sa postez ca nu prea inteleg limba aia aiurea ;) dadi dami si mie un link ceva :P

tng 30-01-06 15:45

Despre magicmanu intreaba aici

frozzen 05-02-06 00:21

am postat si eu o lucrare!!acu de curand...sper sa se uite cineva la ea si sa imi spuna si mie...intru...nu intru!!!ce lipseste..sau ce e gresit!!!
succes in continuare baieti;)

ranek 05-02-06 11:39

pt cei din Design Team >> vrem sa vedem si noi niste lucrari in brush... :) 8)

Rares 08-02-06 21:55

re

UItete si tu la lucrarile noastre si vei vedea acolo cel putin la mine poti vedea .sunt mai multe lucrari facute .Ce intelegi tu prin Brush ?

ad1 08-02-06 22:24

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"Rares\"
Ce intelegi tu prin Brush ?

brush=penel,pensula,
la figurat arta pictorului

adica sa-ti faci masina sau macar elementele pentru masina singur cu unstensila' 'brush'din panoul programului.incearca,e distractiv....mai faci si altceva inafara de copy/paste/copy/paste/copy/paste ;)

dshockevo 08-02-06 22:42

Nu prea ai inteles ad1, rares se refera la tehnica ...
Si eu de exemplu fac masinile de mana (inafara de jante) dar nu folosesc absolut deloc \"brush-ul\" ...numai vectori (din pen tool) si cu fade-uri multe...

PS: oricum majoritatea lucrarilor lui rares sunt brush-uri

Rares 09-02-06 00:26

re

AD1 eu am intrebat sa vad daca stie ce insemna brush sa stie la ce sa se uite la masina aia. Eu stiu ce e brush pt ca folosesc ;) oricum Ms pt explicatia ta intergalactica :)

ad1 09-02-06 08:59

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"dshockevo\"
Nu prea ai inteles ad1, rares se refera la tehnica ...
Si eu de exemplu fac masinile de mana (inafara de jante) dar nu folosesc absolut deloc \"brush-ul\" ...numai vectori (din pen tool) si cu fade-uri multe...

PS: oricum majoritatea lucrarilor lui rares sunt brush-uri

...arata-mi si mie ce lucrari are rares facute cu brush.brush are doar o singura functie :de brush si era vorba de photoshop.

si sa-ti dau un exemplu ce inseamna brush in photoshop ;)
ps.nu mai sariti asa ca arsii ca suntem o comunitate cu totzii si nu tre sa ne intzepam.eu doar am clarificat o chestiune incerta.

All times are GMT +2. The time now is 04:48.

- Copyright 2026 4Tuning