![]() |
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
vreau si eu pm cu pretu la jante simpaticutzu
|
Poza in care apare si ursu UAE .. e facuta de mine ..:peace: ma faci o tura cu ursu pentru ea.. :P .:peace:. ( glumesc) .. hai ca e marfa masina pana acum ...... aoleo .. o sa arate criminal cu evacuarea pe lateral...... si cu un asa motor. :woowoo::woowoo::yikes:
P.S. : Lasami PM cu id tau sa iti arat un model de jante care le are un prieten de vanzare, :) :D |
Re: E30 project...BH.XX.SPN
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai gasit ceva poze..:D
|
4 Attachment(s)
si ink cateva..
|
frumos ursu , sa`l stapanesti sanatos si fara incidente !!! si sa ne tzii la curent cu motorul ala... :D
keemo |
aa deci stai aproape de mn .. :) . doar ies din bloc si ma duc 100 M .. si vad masina .. ..stai pe moldovei nu ? :) langa generala 11 :)
|
Ce jante ii pui pana la urma boss ?
|
Quote:
pe cantacuzino:) masina nu o vei vedea..fiindca nu e in oras:)) |
Quote:
pai..dak ma ajuta Dumnezeu...at bbs rs pe 16 oricum la altele nu m-am gandit fiindca astea mi le plac la nebunie..deci pe urs numai jentiile alea vor aparea...luna viitoare ma duc dincolo sa vad kam pe la ce pret gasesc k aci la noi ii teroare la preturi:| si cum zicea..si varu...HD.15.HOT 1000-1500e...caz fericit...nu zik k is frumoase dar prea mult sper k dincolo gasesc...mai ieftin dak nu...voi fi nevoit sa dau atata:( |
oricum e aproape de mine. :) :P deci cand va fi gata ursu o sa il pot vedea usor :P
|
un proiect bun pt ursache ! sa te ajute dumnezeu sa il faci exact cum ai zis , sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !
|
Schimba bujiile alea la dacie ca mergi in 3 pistoane, ma doare sufletu cand o aud! numai bine cu ursu
|
Tu stii!
|
mai bine un 2,5 M20 sau M50 cu turbo decat V12 ala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning