![]() |
Re: Lambo Murcielago LP640 cromat
am votat k fiind reusita, insa cu tot cromu lui... parca tot mai jmeker e reventon-ul stock, parerea mea !
|
nebunie, atat ! :shock:
|
cate idei, da frumos intradevar. Dar...ai bani si nu stii ce sa mai faci sa iesi in evidenta cu masina, fie ea chiar si lamborghini...mai ales ca aia in dubai au majoritatea masini scumpe...cred ca pt ei fitele astea sun ca si cum neam face noi tunning la o dacie:))
|
e frumos intr-adevar
nici veyron-ul nu ma deranjaza:)) |
Bineinteles ca este din Dubai...Deja boy_wonder ne-a obisnuit cu masinile sale :D. Oricumm tare masina.
Noroc ca la astia in Marea Britanie mereu este innorat si sta sa ploua ca daca era soare asa cum este la el in Dubai orbea saracii englezi. |
Votat extraordinar !...Un Lambo are principala menire sa epateze...Nu m-as mira pe viitor sa aiba acest "artificiu" ca optiune pentru varianta de "serie"...Daca pe alte masini asa ceva ar fi starnit rasete ei bine unui lp640 ii vine "manuse"
AAaaa.....Si ......Care Veyron...? Lasati vw beetle-ul in pace...ca cel putin la look....nu exista comparatie !! :lol: Quote:
|
Quote:
|
e urata...
|
desi cand zici lombo nu prea te gandesti sa fie cromata nu easa urat...+ca e a unui arab deci...se subintelege:-P
|
frumusik....dar e de manelist:P....glumeam
|
O lume minunata in care vei gasii... Nuuumai boliiiiiizi! O lume de poveste in care vei gasi... Nuuumai boliiiiiizi! Si ce tot ce-ti doresti, este sa conduci.. Nuuumai boliiiiiizi! Un Lamborghi , Veryon sau un SLR... ! Need For Speed in Dubai.... ce sa mai!!!
|
la arabi vezi toate supercar-urile :| fuck , au la bani astia , de isi fac masina din dolarei sau ce marca or aveai ei
|
ce masini sunt pe acolo :-o ... iar murcielago asta arata bine
|
Quote:
|
Frumos !
Vopsea tipic arabeasca . |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning