Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   opel astra GSi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/8694-opel-astra-gsi.html)

ct02raz 17-10-05 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"J.D\"
Foarte frumoasa masina, mult bun gust. :) Intr-adevar, ceva nu se leaga la grila de la radiator...in rest nota 10. :)

masca e de GSI si mie imi place cum vine pe masina insa daca aveti alte indicii cum ar da mai bine incantat sa va ascult:)

ct02raz 17-10-05 22:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mondeo\"
cred ca e mai degraba pleoapa nu \"limba aia de pe capota\"
ai zis in primul post ca ai vrea sa o vinzi .. shi deasta am intrebat pretul mashinii ... nu era nici o tenta rautacioasa..
venitzi la craiova pe 23 oct shi vb atunci poate ne intelegem mai bine :wink: eventual sa te dau la o liniutza cu 1.6 al meu

as venii cu placere insa anu asta m-au omorat nuntile si de as vrea nu am cum sa vin pe la craiova dar poate o sa ne vedem pe la mare la anu cine stie ce evenimente se mai intampla si de liniuta cu 2.0 nu cred ca ai vreo sansa:))

tng 17-10-05 22:22

1 Attachment(s)
Incearca sa prelungesti capota peste faruri si sa renunti la acea limba din plastic -carbon sau ce e ... iar grila din dreptul radiatorului mareste-o putzin(in sus)
Sper sa nu te superi..dar asa cred yo ca ar veni mai bine.Ai spus ca vrei indicii :D
edit: am facut nise mici ajustari...ca sa-ti dai seama cam ce am vrut sa zic.
nu pre` mi-au iesit..dar intelegi tu :wink:

J.D 18-10-05 00:59

Exact! :) Si cu grila de la radiator mai mare.

Mondeo 18-10-05 08:33

1 Attachment(s)
la mien cred ca vine la fel shi e facuta de mine

J.D 18-10-05 14:05

Vine frumos. :) Cred ca era si poza facuta cam de sus. ct02raz, n-ai o poza facuta direct din fata?

ct02raz 19-10-05 00:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Incearca sa prelungesti capota peste faruri si sa renunti la acea limba din plastic -carbon sau ce e ... iar grila din dreptul radiatorului mareste-o putzin(in sus)
Sper sa nu te superi..dar asa cred yo ca ar veni mai bine.Ai spus ca vrei indicii :D
edit: am facut nise mici ajustari...ca sa-ti dai seama cam ce am vrut sa zic.
nu pre` mi-au iesit..dar intelegi tu :wink:

m-am gandit de cand am facut masina sa fac prelungirea capotei din tabla insa capota masinii era ruginita rau partea din fata si am fost nevoit sa iau una noua si nu m-a lasat inima sa pun autogenu pe ea,insa masca gasisem la bucuresti rieger originala dar eu am fost incantat sa o las pe asta deoarece mi se parea interesanta si acum sincer sa fiu astept sa imi vina farurile cu angel eyes si sa vad cum stau pe masina si daca mai merita sa umblu la ceva sau nu desi cu vopseaua e cam problema fiind o nuanta perlata nu prea o mai nimeresc astia asa cum trebuie de aia ma feresc de retusuri:)

ct02raz 19-10-05 00:36

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Vine frumos. :) Cred ca era si poza facuta cam de sus. ct02raz, n-ai o poza facuta direct din fata?

am o poza din fata dar avea emblema:)

J.D 19-10-05 13:23

Angel eyes? :shock: O sa arate super tare! :)
Cred ca grila ar trebui putin mai mare...nu stiu, dar asa vad eu. :)

ct02raz 03-11-05 23:18

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Angel eyes? :shock: O sa arate super tare! :)
Cred ca grila ar trebui putin mai mare...nu stiu, dar asa vad eu. :)

am bagat o poza la viteza cu telefonu acum nu e calitate a imaginii da ce se vede e super:))

silviu_gsi 09-02-06 14:40

Re:

Sal,vreau si eu sa te intreb ceva,daca mai poti face rost de un body kit tot pt astra gsi la pretul de 500Eu

ct02raz 10-02-06 01:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"silviu_gsi\"
Sal,vreau si eu sa te intreb ceva,daca mai poti face rost de un body kit tot pt astra gsi la pretul de 500Eu

se poate rezolva 0722263424 razvan sau vb pe mesenger Id:mreana_razvan

silviu_gsi 10-02-06 15:23

Re:

10x vb pe net
Bafta

ct02raz 12-03-06 23:12

Re: opel astra GSi

2 Attachment(s)
au venit si poze

leonard 13-03-06 09:06

Re: opel astra GSi

foarte misto masina ...si angel-eyes-urile dau bine;)

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning