![]() |
Re: Novitec F430 Verde Ithaca
E frumos intr-adevar :D
|
Outstanding!
|
Mama se intampla tuning...dar,de foarte mare calitate si bun gust:lol:8);)
|
foarte misto... parca m-am saturat de rosul acela de la ferrari. Arata extraordinar. Vopseaua intr-adevar este mata. Dar numai masini una si una in fotografii pe langa acest F430
|
extraordinar... chiar imi place... isnfarsit ceva care arata super... :X:X
|
mi se pare o prostie nu se potriveste pe masina deloc ...totusi nu e o japoneza de 4000 euro sai faci un tuning asa ...
|
numarul de pe fata face toti banii :twisted:
|
Quote:
oricand pe orice masina culoarea asta...masina minunata...culoare minunata... |
Nu vrobi tu cu mine k nu ma cunosti nu ai mancat din aceasi farfurie ...unu la mana nu am tata si doi la mana miam luat deja masina si miam luat pe spinarea mea...si cam atat am sati zic k nu pot sa vb urat k e un forum public ..da alta data mai bine taci ....asa dai dovada k esti un mare baci , prost ...
|
nu sunt fan da' iti pica fatza...
|
e prea tare culoarea si de fapt toata masina si app de ce a zis cineva mai devreme cum ca a vazut masina intr-un showroom din EAU poi mie mi se pare ca e numar de arabi dupa scrisul ala care seamana cu o electrocardiograma...:lol: chiar daca p poze scrie monaco...BESTIALA INCA O DATA ....:twisted:
|
ceva unicat:X:>:D
|
e tare de tot masina
|
frumoasa combinatzia...
+1 |
A stricat frumusetea de masina cu verde!!! Un Ferrari e intodeauna Rosu, Negru ,Galben si Alb!!! Macar de punea fibra de carbon la alea negre!!! Si votez ca fiind urata!!! si ma refer la culoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning