![]() |
Si daca va despartiti va fi tot un coupe?
|
cred ca voi trece la 4 usi ... dar aspectul asta e mai putin important :wink:
|
o curiozitate... din ce an e renault-ul?
|
1996 ... de ce? te intereseaza? :lol: :lol: :lol:
o sa o pozez in zapada in scurt timp :wink: |
nope, ma concentrez pe propriul meu proiect, cu bmw-ul, dar imi place masina, a fost masina visurilor mele acum ceva ani...
|
Morro cat ai prins maxim cu masina asta...care e limita maxima a vitezometrului? 8)
|
i-am dat 210 .... da mai avea pedala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... nu imi place sa merg prea repede ... :oops:
|
Si cit de murdara era aseara :( !
|
:oops: :oops: :oops: din cauza traseului meu zilnic ... daca o spal ... a doua zi arata la fel ... din pacate ...
unde m-ai vazut? :twisted: |
Re:
Quote:
Nici nu o apuca seara, ce a doua zi :lol: :lol: ....la cit noroi e prin pipera! p.s. credeam ca esti in vacanta si e tot murdara :P |
:lol: :lol: destul de fain....ai mai putea sa`i mai faci cate ceva.. :D ..la capitolu muzica cum stai? :D :D
|
din pacate nu sunt in vacanta :roll: ... dar nu merg tare ... pe bune :roll: ... cred ca am facut dreapta la primul stop acolo si de aia nu m-ai ajuns :wink:
acum am vazut ca ai un megane frumos foc la avatar .... super :D la muzica sunt ... stock :oops: am 6 boxe ... jdemii de microwatzi :lol: |
2 Attachment(s)
singura legatura cu masina mea ar fi aceea ca mi-as dori sa fie asta ... desi o stiam din poze, in realitate recunosc ca m-a impresionat si mai mult ... intre timp micutza mea capata un nou kit de ambreaj :twisted:
|
1 Attachment(s)
cu putina zapada ... :P
|
da' ce numar interesant ai pe fatza :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning