Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Masinutza mea! pareri? (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/86733-e30-masinutza-mea-pareri.html)

Caius TM 15-08-08 14:40

Re: E30 - Masinutza mea! pareri?

mult mai ok fara fibrele alea pe ea... parca a trecut vremea lor

polo 15-08-08 15:02

masina asta nu a avut motor hartge niciodata in viata ei ! ;)

keemo 15-08-08 15:24

tu de unde stii ?!

MARI_NSL 15-08-08 16:16

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1697833)
tu de unde stii ?!

da tu de unde stii ca e hartge ? doar ca scrie pe capacu ala ? :-)

iar in legatura cu masina ... fara suparare frate dar este cam trecuta ...cu barile alea care se purtau in 90 ... si mai are ceva chestii pe ea care o duc spre kitch :x jantele alea ce o mai schimba 8)

parerea mea ...

keemo 15-08-08 16:44

ce motiv ar avea omu sa minta sa zica k e hartage ??

MARI_NSL 15-08-08 16:47

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1697976)
ce motiv ar avea omu sa minta sa zica k e hartage ??

pai io stiu ? nu stiu si nici nu ma intereseaza . punct :-)

DyZ 15-08-08 17:18

1 Attachment(s)
frumoasa masina ... o stiu din vedere ... are tabla buna ... dar este un pic exagerata - dar daca tie iti place asta e tot ce conteaza
PS : poate iti mai da ceva idei

Cipilica 15-08-08 17:25

Desi am M-tech II si inca imi place la nebunie sunt de parere ca nu strica ceva diferit. Kit-ul nu e rau insa trebuie sa recunosc ca ar arata mai bine fara acele aripioare care sunt de moda mai veche (nu vreau sa supar pe nimeni, asa consider eu). Si daca ar putea ajuta cineva cu un vt sa vedem cu totii cum ar arata cu aceste schimbari (bineanteles daca doreste proprietarul) ar fi ok. Multa bafta!

ZerO_CooL 15-08-08 17:59

Quote:

Originally Posted by polo (Post 1697806)
masina asta nu a avut motor hartge niciodata in viata ei ! ;)

Asta e ala de a fost la Mitica ?

MarcCorneliu 15-08-08 20:44

De motoru asta ziceai ca are vreo 260 de cai? :))

Cipilica 27-08-08 22:56

Hai ca mi-am mai schimbat parerea referitoare la aripioare, daca tie iti place asa e ok si probabil nu sunt nici de moda veche odata ce la nemti se poarta inca. Ceva noutati?

gigcutzu 27-08-08 23:13

Merci pt pareri si pentru "critici", motorul chiar este un hartge, si nu l-am recunoscut numai dupa capac, in primul rand daca ai un hartge de 2.0 la rar itzi iese din serii de 1,8 sau daca ai 2,5 la rar itzi iese 2.0...eu inainte am avut un urs cu motor de e36 de 2,5 24v 192 cai la roata, o masina foarte vie, dar asta o intrece din toate punctele de vedere...demaraj, viteza, raspuns la acceleratzie...daca ar fi fost un 2,5 simplu stock de e30 ar fi avut 170 de cai...deci in colcluzie ceva mai puturoasa ca cealalta...dar nu este asa..... Pe cealalta am pus o pe dyno impreuna cu tipul de la care am cumparat o si a rezultat 191 cp la roata.
Are diferentzial normal, open sau cum se spune, dar totusi masina face Burn-uri pe ambele rotzi, si se invarte spectaculos.
Am promis niste filme cu ea pe care le postes cat de curand pot, deocamdata masina are mici probleme cu cardanul si imi este frica sa o fortzez sa nu ramana acolo.
Pe curand! Multzam!!!

D0ryN 28-08-08 10:58

2 Attachment(s)
cam asa ar arata fara...

Lymbutza 28-08-08 16:41

foarte bine arata masina :) ! Felicitari pt achizitie , sa o stapanesti sanatos si fara incidente !

gigcutzu 28-08-08 20:29

D0ryn foarte interesant, cum ai facut? Apropo de spoilerele acelea de care va plangetzi....mie ca proprietar imi plac...si eu unul nu am vazut pana acum pe nici un urs nici de pe 4tuning, nici pe strazi(cel putzin nu am vazut eu..) si pentru mine e unicata..pana la urma asta inseamna tuning...personalizare...ceva unicat, dar pe placul proprietarului.....asa imi place mie....asa va ramane la exterior, pe cand ursi cu mtech 1 sau 2 sunt cu sutele la noi in tzara....oricum..o perioada de timp o sa ramana fara ele deoarece fiind masina joasa am cam dat cu ea de pamant si le-am cam ciobit, am sa le duc la refacut.
Multzam!!

All times are GMT +2. The time now is 01:31.

- Copyright 2026 4Tuning