![]() |
\"it`s not the size of the ship , it`s the motion of the ocean \"
it might be true. ... but it take`s a long time to get to England with a rubber boat :lol: |
vad k lumea se fereshte :)
|
nu zic ca nu conteaza si tehnica...da.....si cand fluturi furtunu....mai conteaza tehnica cand ii gadili plamanii cu...? :lol: :lol: :lol: :lol:
tehnica e la cei \"normali\"..nuh?presupun si io :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
on topic: parerea mea este ca tehnica mai multa au nevoie cei care nu sunt dotati bine si cei care sunt dotati au un avantaj ca nu trebuie sa o mai ia pe fata printr-o parte sau de sus sau de jos ca sa ii atinga toate partile tehnica banuiesc ca au votat cei care nu sunt dotati .... si se pare ca sunt putini barbati dotati bine poa' sa fie mare si \"proasta\" sau prea mare chiar si nu e bine deloc |
Re:
Quote:
....wrong so wrong am zis si ma repet degeaba e kat creanga dak nu sti ce sa faci cu ea ....romaneshte nu ajunge sa o bagi sa o skoti...scuzati limbaju da sa inteleaga exact ce vreau sa spun :roll: |
eu as vota ambele... :roll:
dar nu este o asa varianta |
Re:
Quote:
offf.... copii astia. citesti printre rinduri, eu nu am zis ca daca e mare gata dai inainte si inapoi si nu mai trebe' facut nimic altceva. am spus ca este un avantaj sa fii dotat si nu mai trebuie sa \"muncesti\" atit sa satisfaci partenera pe cit trebe sa munceasca unu cu \"juma de crenvusti\" ;) si.... pe de alta parte nu se rezuma totul la contactul sexual, sunt si alte metode de a satisface o fata, sa o faci sa zimbeasca doua ore ;) |
pakat ca nu-s fete mai multe sa spuna ele care cum cu ce simte mai bine :D !
parerea mea e ca tehnica+soldatel normal=the best ever ( degeaba o ai mare daca nu stii ce sa faci cu ea, unele fete nu prefera una mare din diferite motive-mai multe fete mi-au zis asta dupa o discutie pe care am purtat-o pt a scrie aici, vazand ca fete nu-s decat cateva,/// chiar mai toate mi-au spus una normala si cu tehnica) :D |
Re:
Quote:
....auzi copii astia ce sa zik mai virinel :evil: .....si nu ai inteles orikum ideea mea :roll: ...never mind ....si nu toti care sunt dotai se lauda :twisted: :twisted: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si ma rog, care era ideea? stii.. eu sunt blond Quote:
|
pai la durere ma refeream cand am zis \" diferite motive\" ! e bine daca o ai un pik mai mare decat media si ai si tehnica.... oricum eu pana acum n-am auzit nici o fata sa spuna \" caut una BIIIIIIGGGGG,real big\" :shock: ... toate mi-au zis\" conteaza sa ne simtim amandoi bine,,, nu joc in filme xxx.....\"
|
ce fain ca imi dispar mesaje....
dupa cum ziceam...eu as vota ambele...dar nu se poate degeaba e mica...daca nu ai tehnica... degeaba e mare...daca nu o stii folosi... daca e mica...nu inseamna ca stie multe.. daca e mare...nu inseamna ca e suficient |
Re:
Quote:
da... asa , asta vroiam sa scriu si eu , dece nu s-a facut si optiunea \"amindoua\" dar totul era prea banal si nu s-ar mai fi dezbatut asa de bine subiectul , normal ca daca le ai pe amindoua esti \"the MAN\" dar cam greu se intampla sa fie un barbat asa de genu asta .... |
la unii compenseaza prin dimensiune...la altii prin tehnica...
iar la altii...nicicum :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning