![]() |
Re: De cate ori ati facut dragoste in masina?
Marfa in mashina si dk e rece afara ... sa se abureasca geamurile...tare
DAR! Am luat amenda....k am fost prins intr-o parcare dezertata... A pus Gogu Cozoroc lanterna pe mine....eu eram in spate ... din greseala pusesem siguranta pt puradeii... a trebuit sa-mi si deschida usa...asha...ca la diplomati :lol: si iesind yo la bustu gol...lejer...aproape k am skpt dar echipajul era mixt ... adik...pana l-am convins pe agent sa nu-mi scrie amenda ..javra de colega-sa o si terminase.... SI ! in urma acestor fapte am rupt mai multe buktzele din interiorul masinii...na-sol ! Incepusem sa ma concentrez mai mult pe siguranta schimbatorului dkt pe placerea mea... :lol: asha ca mi-am tras pat de 3 m :twisted: |
Quote:
|
Pai daca e o mica limuzina! :lol:
|
:))) ce tare cu matizu....sincer nu stiu de cate ori...bineinteles numa cu muheri...in dacie.... si in calibra...dar mai des in dacie(am folii pe dacie):D:)
|
cand am avut oltcit am facut in masina pana mise-au rupt banchetele
|
eu nu stiu de cate ori in nubira care daca rabatezi bancheta se transforma intr-un enorm pat iar in L200 o singura data in spate(in bena) :D
NUMAI CU FEMEI |
ma jur ca cel mai bine am facut-o in matiz! am avut unul cativa ani inainte de golf si proceed, si tot in matiz ma desfasuram mai bine! e o cutiuta perfecta pentru prostii :lol:
am luat o singura amenda, la constanta, pe o straduta ce da in plaja :lol: faine rasarituri am prins acolo la tigara de dupa 8) p.s. doar femei! |
Mare adevar graiesti ... :hug:
|
incercati in omega B Caravan ;) , sau chiar si astra f gsi folii pe ambele si nenumarate episoade ,fara amenda . doar cu femei ,exclus barbati.
Have Fun! |
am facut in week end.. am deshis poarta sa bag masina.. da nu am mai apucat sa bag in viteza....:d.. daca in matiz merge.. e lux si in Polo...
|
Are rost sa bagam in discutie Loganul MCV? Dar, sincer sa fiu a fost mai comod in Matiz ... :lol:
|
ba io zic ca ideea e sa fie cat mai stramta nu cat mai larga... :lol:
|
Tru...tru....:lol::lol:
|
cum dracu sa iei amenda pt ca faci sex in masina ?!
voi presupun ca l ati votat pe geoana :pissed: |
iulikule da-ti singur un pumn in cap ca sa nu-ti dau eu 10 milioane :lol:
da, politia poate sa-ti dea amenda pentru tulburarea linistii publice in conditiile in care ei nu vin de capul lor sa vada ce faci acolo, ci la sesizarea unor ... curiosi... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning