Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   De cate ori ati facut dragoste in masina? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/86508-cate-facut-dragoste-masina.html)

Sickntired 26-06-09 03:06

Re: De cate ori ati facut dragoste in masina?

Marfa in mashina si dk e rece afara ... sa se abureasca geamurile...tare

DAR!

Am luat amenda....k am fost prins intr-o parcare dezertata... A pus Gogu Cozoroc lanterna pe mine....eu eram in spate ... din greseala pusesem siguranta pt puradeii... a trebuit sa-mi si deschida usa...asha...ca la diplomati :lol: si iesind yo la bustu gol...lejer...aproape k am skpt dar echipajul era mixt ... adik...pana l-am convins pe agent sa nu-mi scrie amenda ..javra de colega-sa o si terminase....

SI !

in urma acestor fapte am rupt mai multe buktzele din interiorul masinii...na-sol !
Incepusem sa ma concentrez mai mult pe siguranta schimbatorului dkt pe placerea mea... :lol: asha ca mi-am tras pat de 3 m :twisted:

Sickntired 26-06-09 03:09

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1732771)
De cateva ori! Am ramas surprins in schimb : chiar ai loc in Matiz sa te "desfasori"! (scaune date in fata de tot si spatarele la fel!:D)

Dudă...subscriu...in matiz...femeia are loc sa stea peste tine dreapta...intinsa frumos..si asta chiar si la 1.70..1.75...:twisted::twisted::twisted:

coman razvan 26-06-09 06:28

Pai daca e o mica limuzina! :lol:

Messerschmitt 06-08-09 14:28

:))) ce tare cu matizu....sincer nu stiu de cate ori...bineinteles numa cu muheri...in dacie.... si in calibra...dar mai des in dacie(am folii pe dacie):D:)

cristy_dacia 01-12-09 19:08

cand am avut oltcit am facut in masina pana mise-au rupt banchetele

p3rv3r5ul 02-12-09 21:07

eu nu stiu de cate ori in nubira care daca rabatezi bancheta se transforma intr-un enorm pat iar in L200 o singura data in spate(in bena) :D
NUMAI CU FEMEI

Lecca 07-12-09 19:58

ma jur ca cel mai bine am facut-o in matiz! am avut unul cativa ani inainte de golf si proceed, si tot in matiz ma desfasuram mai bine! e o cutiuta perfecta pentru prostii :lol:
am luat o singura amenda, la constanta, pe o straduta ce da in plaja :lol: faine rasarituri am prins acolo la tigara de dupa 8)

p.s. doar femei!

coman razvan 07-12-09 20:16

Mare adevar graiesti ... :hug:

alinWRC 07-12-09 20:44

incercati in omega B Caravan ;) , sau chiar si astra f gsi folii pe ambele si nenumarate episoade ,fara amenda . doar cu femei ,exclus barbati.

Have Fun!

dj_geo_bv 07-12-09 20:46

am facut in week end.. am deshis poarta sa bag masina.. da nu am mai apucat sa bag in viteza....:d.. daca in matiz merge.. e lux si in Polo...

coman razvan 07-12-09 20:59

Are rost sa bagam in discutie Loganul MCV? Dar, sincer sa fiu a fost mai comod in Matiz ... :lol:

Lecca 07-12-09 21:01

ba io zic ca ideea e sa fie cat mai stramta nu cat mai larga... :lol:

dj_geo_bv 07-12-09 21:03

Tru...tru....:lol::lol:

iuliku 07-12-09 21:15

cum dracu sa iei amenda pt ca faci sex in masina ?!
voi presupun ca l ati votat pe geoana
:pissed:

Lecca 07-12-09 21:21

iulikule da-ti singur un pumn in cap ca sa nu-ti dau eu 10 milioane :lol:
da, politia poate sa-ti dea amenda pentru tulburarea linistii publice in conditiile in care ei nu vin de capul lor sa vada ce faci acolo, ci la sesizarea unor ... curiosi...

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning