![]() |
Hondare: n-am zis ca nu facem gratar (sau am zis?:lol:), da' e mai bun ala de la Capitala :)
PS: nu cred ca ajung (nici eu, nici ele) la Timisoara sau la Constanta, da' daca treceti prin Craiova cand mergeti la Timisoara, le vezi :) |
Din partea mea, SARBATORI FERICITE, un PASTE FERICIT si tot ce va doriti.
Sa auzim numai de bine. :2gun: :chainsaw: |
hondare are dreptate gabi cand pleci la tm potzi sa treci prin cr sa`i vezi fetele da te anuntz ca io`s jumatate de buletin am 1.60 asa ca nu fi prea entuziasmat :)) o sa`mi faca placere sa te cunosc :) papa }{zmoah
|
Fie ca lumina si caldura Sfintelor Sarbatori de Paste sa va duca in suflet numai fericire,bucurii,iubire si multa,multa sanatate.A,si sa nu uit,si potentza financiara,ca sa va tunatzi masinile,sa ajungem si noi ca aia din Fast&Furiosu.La Multi Ani!Paste Fericit!
PS:O fata din Craiova care sa tina cu Dinamo!Socant!Felicitari!De la un suporter dinamovist!Ca n-am degeaba culoarea rosie la masina! |
1 Attachment(s)
Va urez paste fercit,sanatate ca dupa aia le-om face noi pe toate si sa va aduca iepurasu :D d-ale tot ce va doriti pt masina voastra.Sau sa va aduca ceva in genul asta.Respekt
|
pfoai.. sa te auda iepurasul :) buna piesa, o poza mai mare n`ai?
|
Yo! PASHTETZI FERICITZI ALL!!! NUMA' BINE SHI IEPURASH CU... OUA MARI S-AVETZI :p :lol:
:drunk: :drunk: :drunk: :dance: :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: |
BogdanCMS l0l sa sti ca e frumos sa stai in craiova sji sa fi dinamovist ca ii apuca pe prazarii dracii... se ataca ... ca stau cu dushmanu` la masa :)) hahaa :)) sji in plus cu cine ai vrea sa tzin cu epavele astea din craiova aa ? O Viatza Pt Dinamo!!! Caine Pana La Moarte Si Dincolo De Ea!! respekt la caini!!![/code][/quote]
|
Of, of, of... Pustoaica tipica de 15 anisori... Dinamovista si cu ochii dupa romanii cu masini... :lol: :lol: :lol:
Glumesc mah !!! Dar o sa te vad eu pe la 17 ani, cand nici nu o sa mai sti care draqu e antrenorul echipei Dinamo... Asta este !!! Vreme trece, vreme vine... Fetele cresc si se uita si ele dupa altceva... :wink: Numai bine si sarbatori fericite la tot poporul roman !!! |
Sarbatori fericite si de la mine ... un PASTE FERICIT pt. toti si multa sanatate!
p.s. : Kitana suna bine cu grataru ala :P |
haha hondare asa crezi tu ... sunt caine pana la moarte sji nu voi uita asta stai tu calm... iar daka ar fi sa ma uit sji dupa altceva ma voi uita da de DINAMO nu voi uita NICIODATAAAAAAAAA pt mine DINAMO nu mai e iubire e deja RELIGIE ... e Sfanta :)) asa ca nu mai pune pb ca o sa uit de DINAMO :) CLAR ?
|
mdeah...
suntem al naibii de off toic, parerea mea ca fotbal sux! in viatza am o singura pasiune, mashina,ea e religia, restul sunt doar hobbyuri |
Paste Fericit! Multi Km fara incidente! Domnu' fie cu noi!
|
la multi ani, oameni buni, paste fericit, sa fiti sanatosi, intregi, voi si masinile pe care le aveti sau cele pe care vi le doriti, si va multumim
si nu uitati ca lucrurile merg natural spre bine... oamenii se cam impotrivesc si iese altceva asa ca sa mergem inainte si sa facem ceea ce ne dorim, si sa uitam de cei care sunt impotriva ... mai bine sa ne bucuram de cei care sunt langa noi |
adevarat ca-n viat :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning