![]() |
Re: Machetele Mele - Darius
nisanul 350 z si hummerul acela mic pune si zi scala
|
uita te pe pag anterioara....la ultimu post pe care l am facut
|
Dariuse,pot sa te intreb cam ce-o sa vina prin colectie pe la tine?
|
inca nu stiu...ma mai gandesc ce sa aleg..intre scara si model...modelul e greu de casit iar scara..nush..ma mai gandesc..sa rezolv singura si nesuferita problema a mea:BANII :D
aaa...si va rog sa imi dati niste sfaturi pt tunign la audi tt(pag 1)...lucrez la interior la scaune...dar nu stiu cu sa fac o dunga alba pe paroserie?sau altceva?astept niste sfaturi multumesc |
salut hummeru ala mare este 1-18 daca da il dai ?
|
nu dau hummeru....e in lucru si e scara `1/24
|
DESPRE POZE!!!
De ce nu incerci sa faci pozele ca lumea? Sa ne bucuram si noi daca tot postezi aici si tot vrei sa ne arati machetle tale.
1. Nu mai face pozele in camera la semilumina. Si nu mai aseza machetele langa alte obiecte sau maruntisuri de la tine din camera. Exemplu tastatura, mouse, telefon mobil, etc. Ideea este ca macheta sa para ca este o masina reala. Deasta unii din noi cautam decoruri cat mai realistice la scara. Sa nu fie evident faptul ca este o macheta. 2. Stai la casa? Aunci iesi in curte si fa pozele pe trotuar la lumina zile. 3. Stai la bloc? Fa pozele in fata blocului pe trotuar sau pe balcon sau pe pervaz (f multi fac pozele pe pervazul geamului daca ai citit si alte topicuri). De ce? pentru ca la lumina zilei ies foarte bine. 4. Fa rost de o camera buna sau un telefon cat de cat performant sa aiba macar vreo 2 MPixeli. Foloseste functia MACRO si incearca sa nu misti camera/telefonul. |
Re: DESPRE POZE!!!
5 Attachment(s)
Quote:
bine...am sa tin cont... audi tt...modificat(scuzati calitatea deoarece ,am terminat o aseara si tot aseara am facut si pozele....azi dimineata m am gandit sa le postez..) enjoy:D:D |
a iesit destul de bine :-P
|
6 Attachment(s)
Quote:
now,the silvia s-16.....photos...enjoy;);););) |
Quote:
le aglomerezi prea mult dupa... |
2 Attachment(s)
un film mic facut cu telefonul cu cele 2 silvia s-16....nu ma satur sa nu ma uit la masinile astea....silvia,audi tt si hummer sunt machetele mele preferate.....voi face un film si cu acel monster jam...enjoy now ;)
P.S.:am arhivat deoarece nu imi accepta mp4:???::???: |
Bai cand te vad si eu cu o macheta 1/18?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
acum......Ford Thunderbolt la burnout....pozele au fost facute cu telefonul...va urma si wheelie...but first..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning