![]() |
up
|
2 Attachment(s)
ziceai ceva de un schimb cu un mp3 player pioneer...deh-p3600mp iti convine? s-a sters un pic scrisul de pe fatza (unde scria pioneer) dar este in garantie pana in iunie 2006 si nu are probleme...pretul meu este 4,5 mil
cauta-ma pe yahoo : quick_5hifter daca esti interesat bafta! |
nikeff, nu mai ai jantele sau nu te intereseaza schimbul?
|
le mai am dar nu stiu ce sa zic.. preferam bani k momentan s-a skimbat ordinea prioritatilor si nu-mi mai trebuie mp3 player.. nici n-am gasit modelul tau pe net, daca poti sa-mi dai un link sau niste poze mai clare..
|
sorry, bani nu am ca ti-as fi dat, imi plac jantele...asta este, daca te razgandesti dai tu de mine :wink:
uite aici si un link: http://www.pioneer-eur.com/eur/produ...nomy_id=25-121 |
up.. deci prefer bani, mai exact 4 mil :wink:
|
up. ascult si combinatii
|
up
|
alte combinatii cum ar fi?
uite, io am si niste boxe...si un subwoofer si un amplificator pentru el. asa ceva te intereseaza? |
audio nu cred k o sa imi iau momentan, am si eu un sub la vanzare, dar pt orice eventualitate, zi-mi date despre woofer si amp.. dar cel mai simplu: 4 mil si sunt ale tale :)
|
amplificator JBL GTO 301.1, 204 w rms @4ohmi sau 294 w rms @2 ohmi, bridgeable
subwoofer JBL GT4-15, 250w rms, 15 inch/38cm (am si incinta vented pentru el, iar pentru amplificator am telecomanda cu fir pentru volum) dupa cum ti-am mai zis, bani nu am (nu pentru asta) tu ce sub ai? |
up :?
@shifter: eu am un jbl gt 4-12 in tub la 3 mil |
UP :bored:
|
UP la pret de sarbatori: 100 EUR (sau echivalentul in lei la data tranzactiei) + CADOU un spray pt vopsit stopurile rosii :twisted:
|
S-ar putea sa-ti gasesc io NikeFF asteapta o zii sa intreb ok ?? :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning